5

شیوه پخت بامیه پلو

  • کد خبر : 183234
  • 28 دی 1403 - 13:08
شیوه پخت بامیه پلو
دانستنی آنلاین :بامیه پلو یک غذای سنتی و خوشمزه از آشپزی خاورمیانه است که عمدتا در کشورهای عربی و برخی از مناطق ایران محبوبیت دارد. این غذا با استفاده از بامیه تازه یا خشک، گوشت (معمولا گوسفند یا مرغ)، پیاز، گوجه‌فرنگی، سیر، و ادویه‌جات مانند زردچوبه، دارچین، و زیره تهیه می‌شود. برنج نیز یکی از اجزای اصلی این غذاست که پس از پخت با مخلوط بامیه و گوشت به خوبی ترکیب می‌شود.

دانستنی آنلاین :بامیه پلو یک غذای سنتی و خوشمزه از آشپزی خاورمیانه است که عمدتا در کشورهای عربی و برخی از مناطق ایران محبوبیت دارد. این غذا با استفاده از بامیه تازه یا خشک، گوشت (معمولا گوسفند یا مرغ)، پیاز، گوجه‌فرنگی، سیر، و ادویه‌جات مانند زردچوبه، دارچین، و زیره تهیه می‌شود. برنج نیز یکی از اجزای اصلی این غذاست که پس از پخت با مخلوط بامیه و گوشت به خوبی ترکیب می‌شود.

در تهیه این غذا، ابتدا بامیه‌ها را تمیز کرده و بسته به ترجیح خرد یا درسته نگه داشته می‌شود. گوشت به قطعات کوچک خرد شده و همراه با پیاز و سیر و ادویه‌ها تفت داده می‌شود. سپس بامیه اضافه شده و با گوشت و ادویه‌ها پخته می‌شود. در نهایت، این مخلوط به برنج پخته شده اضافه می‌شود و برای مدتی دم می‌کشد تا طعم‌ها به خوبی به هم بپیوندند. این غذا معمولا با ماست، سالاد، یا ترشیجات سرو می‌شود و غذایی کامل و مغذی است.

طرز تهیه بامیه پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

منوی دسترسی سریع

مواد لازم

طرز تهیه

نکات مهم

* مناسب برای: ۲ نفر

* درجه سختی: آسان
اطلاعات زمانی پخت بامیه پلو
زمان آماده سازی زمان پخت کل زمان
۳۰ دقیقه ۴۵ دقیقه  ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم برای پخت بامیه پلو به شرح زیر می باشد:

برنج: دو لیوان فرانسوی

پیاز متوسط: یک عدد

سیر: ۴ حبه

جعفری خرد شده: دو قاشق سوپخوری

ادویه ماسالا: یک قاشق مرباخوری

پودر اورگانو: نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

رب: یک قاشق غذاخوری

شیر نارگیل: یک لیوان فرانسوی

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه عدس پلو مجلسی

بامیه خرد شده: یک لیوان فرانسوی

طرز تهیه

گام اول:

گام دوم:

یک عدد فلفل پاپریکا شیرین را نگینی ریز خرد میکنیم و به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم. دو قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد شده را نیز به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم.

یک قاشق مرباخوری ادویه ماسالا میریزیم و هم میزنیم و نصف قاشق مرباخوری پودر اورگانو میریزیم و هم میزنیم.

گام سوم:

دو لیوان فرانسوی برنج را میشوییم و از دو ساعت قبل خیس میکنیم و برنج خیس خورده را آبکش میکنیم و به همراه یک قاشق مرباخوری زردچوبه به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد به هم آغشته شوند.

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق چایخوری نمک میریزیم و هم میزنیم و یک لیوان شیر نارگیل میریزیم و مجددا هم میزنیم.

گام چهارم:

روی برنج به اندازه ای آب میریزیم که یک بند انگشت آب روی برنج قرار بگیرد. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک لیوان بامیه خرد شده را میریزیم و سریع مخلوط میکنیم. بعد از اضافه کردن بامیه نباید زیاد مخلوط کنیم چون بامیه ها خرد شده اند برنج حالت لزجی میگیرد.

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=183234

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.