0

6 دلیل مهم که وزن طی رژیم لاغری تغییر نمی‌کند

  • کد خبر : 127636
  • 17 آگوست 2022 - 2:15
6 دلیل مهم که وزن طی رژیم لاغری تغییر نمی‌کند

بسیاری از افراد برای کاهش وزن به‌طور منظم رژیم لاغری و تمرینات ورزشی را دنبال می‌کنند اما پس از مدتی وزن همچنان ثابت است. در چنین شرایطی فرد نگرانی زیادی دارد و استرس این وضعیت حتی باعث دلسردی از ادامه رژیم غذایی نیز می شود. اما باید دانست که گاه مشکل از نوع رژیم لاغری […]

بسیاری از افراد برای کاهش وزن به‌طور منظم رژیم لاغری و تمرینات ورزشی را دنبال می‌کنند اما پس از مدتی وزن همچنان ثابت است. در چنین شرایطی فرد نگرانی زیادی دارد و استرس این وضعیت حتی باعث دلسردی از ادامه رژیم غذایی نیز می شود. اما باید دانست که گاه مشکل از نوع رژیم لاغری نیست و عوامل دیگری در این زمینه تاثیرگذار هستند. در واقع نباید به این دلیل دریافت غذایی کمتر از نیازهای بدن باشد زیرا بر توده عضلانی تاثیر می‌گذارد و ارتباطی با کاهش توده‌های چربی نخواهدداشت.

6 دلیل مهم که وزن طی رژیم لاغری تغییر نمی‌کند

به گزارش دانستنی آنلاین ، اگر برای کاهش وزن رژیم غذایی سرشار از پروتئین انتخاب و تمرینات منظم ورزشی نیز در برنامه روزانه گنجانده ‌شود، عضلات قوی‌تر می‌شوند. حال آنکه عضلات نسبت به چربی‌ها وزن بیشتری دارند و عدم‌تغییر وزن در این شرایط به‌دلیل تقویت عضلات است. علامت نشان‌دهنده تقویت عضلات زمانی است که لباس‌ها نسبت به قبل راحت تر هستند و به‌عبارتی تغییر سایز اتفاق افتاده اما عدد روی ترازو همچنان ثابت است.
بی‌توجهی نسبت به برنامه غذایی
گاهی اوقات پس از مدتی که از رژیم غذایی می‌گذرد، به‌تدریج عادات تغذیه مثل اول رعایت نمی شود و دلسردی از تاثیر رژیم مانع از ادامه دقیق آن خواهدبود. در چنین شرایطی فرد حتی بدون اینکه متوجه باشد در طول روز چند بیسکوییت می‌خورد، به قهوه و چای شکر اضافه می‌کند و از لبنیات پرچرب استفاده می‌کند که در نتیجه منجر به باقی‌‌ماندن وزن و عدم‌کاهش می‌شود.
دوران پیش یائسگی و یائسگی
معمولا خانم‌ها با نزدیک‌شدن به دوران یائسگی موفقیت کمتری در مورد کاهش وزن پیدا می‌کنند زیرا سطح سوخت‌وساز کالری طی دوران پیش از یائسگی و یائسگی کمتر از حد معمول است. البته به این معنا نیست که چاقی در دوران یائسگی وضعیت اجتناب‌ناپذیر است بلکه باید برنامه غذایی و سبک زندگی از چند سال پیش از این دوران تغییر کند و دریافت کالری کاهش یابد تا انرژی اضافی به شکل چربی در بدن تجمع پیدا نکند.
استرس خیلی شدید
هرچه سطح استرس بدن بیشتر باشد، مقدار ترشح هورمون کورتیزول نیز افزایش می‌یابد. این هورمون علاوه بر اینکه در سوخت‌وساز انرژی تاثیر دارد و به‌عنوان مثال هنگام دویدن انرژی را به پاها هدایت می‌کند، موجب افزایش احساس گرسنگی می‌شود و در نتیجه تمایل به ریزه‌خوری افزایش می‌یابد. به‌این ترتیب افراد نمی‌توانند در شرایطی که آرامش روانی وجود ندارد در تناسب اندام موفق باشند.
حساسیت زیاد نسبت به وزن
گرچه اندازه‌گیری وزن برای موفقیت در رژیم لاغری اهمیت دارد اما نباید این وضعیت حالت وسواس‌گونه پیدا کند. در واقع عدد روی ترازو صرفا نمی‌تواند نشان‌دهنده وزن متعادل باشد زیرا وزن مجموعه‌ای از توده چربی، عضلانی و آب است. به‌عنوان مثال ممکن است احتباس آب بدن باعث ثابت‌ماندن وزن شود که شناخت مشکل و انجام راهکارهای بهبود آن به‌خوبی در کنترل وزن نقش خواهدداشت.
انجام تمرینات ورزشی یکسان
انجام تمرینات ورزشی برای کاهش وزن ضروری است اما اگر مدت طولانی فقط یک نوع تمرینات تکرار شود، بدن به این وضعیت عادت می‌کند و سوخت‌وساز کالری برای بهبود چربی‌سوزی اتفاق نمی‌افتد. تغییر در انجام تمرینات جسمانی باعث می‌شود سیستم کالری‌سوزی دوباره فعال شود و کاهش وزن بهتر اتفاق بیفتد./به سایت ایران

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=127636

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi