به گزارش دانستنی آنلاین،
بدن از چربی به عنوان منبع سوخت استفاده می کند و چربی شکل اصلی ذخیره انرژی در بدن است. چربی همچنین عملکردهای مهم دیگری در بدن دارد و برای سلامتی به مقدار متوسطی در رژیم غذایی نیاز است. چربی های موجود در غذا به اشکال مختلفی از جمله اشباع و غیراشباع وجود دارند. چربی بیش از حد یا نوع نامناسب چربی می تواند ناسالم باشد. ما در دانستنی آنلاین 22 دانستنی جالب درباره چربی برای شما آماده کرده ایم تا از خواندن آن لذت ببرید.
دانستنی چربی
1. چربی در اصل یک ترکیب است. این نوعی انرژی است که بدن ما به آن نیاز دارد. بدن ما از سه نوع مختلف انرژی استفاده می کند. دو مورد دیگر پروتئین ها و کربوهیدرات ها هستند.
2. چربی می تواند به دو صورت جامد و مایع در دمای اتاق باقی بماند. به آنهایی که در دمای اتاق مایع می مانند «روغن» و آنهایی که در دمای اتاق جامد می مانند «چربی» نامیده می شوند.
3. اصطلاح صحیح هم برای چربی و هم برای روغن لیپید است. لیپیدها چیزی جز چربی نیستند که می توانند به صورت مایع یا جامد وجو داشته باشند.
4. این تصور غلط وجود دارد که چربی باعث اضافه وزن یا چاق شدن فرد می شود. در واقع بدن ما بدون چربی نمی تواند به درستی عمل کند.
5. ما فقط زمانی در بدن خود چربی جمع می کنیم که کالری بیشتری نسبت به آنچه بدنمان نیاز دارد مصرف کنیم.
6.کالری اضافی که به شکل چربی در بدن ما ذخیره می شود می تواند از پروتئین ها و کربوهیدرات ها باشد.
7. چربی کالری بیشتری نسبت به پروتئین و کربوهیدرات دارد. یک گرم پروتئین یا کربوهیدرات حاوی 4 کیلو کالری است. از طرف دیگر چربی حاوی 9 کیلو کالری در هر گرم است.
8. چربی از اندام های داخلی ما در برابر شوک خارجی محافظت می کند. چربی به حفظ عملکرد سلولی سالم کمک می کند. این به حفظ دمای بدن ما کمک می کند. همچنین به ما در حفظ سلامت مو و پوست کمک می کند .
9.چربی ها انواع مختلفی دارند. اساساً سه نوع وجود دارد – چربی های اشباع، چربی های غیر اشباع و چربی های ترانس.
10. این چربی ها به طور کلی به عنوان چربی خوب و چربی بد دسته بندی می شوند. چربیهای خوب شامل چربیهای غیراشباع هستند در حالی که چربیهای بد، چربیهای اشباع و ترانس هستند.
11. چربی های اشباع شده معمولا در دمای اتاق جامد می مانند. آنها چربی های طبیعی هستند که از منابع گیاهی و حیوانی به دست می آیند. چربیهای غیراشباع در دمای اتاق مایع میمانند اما در یخچال جامد میشوند.
12. امگا 3 و امگا 6 اساساً چربی هستند و چربی های خوبی هستند. به طور دقیق تر، آنها چربی های غیر اشباع هستند.