2

گردو تاثیر عالی بر عملکرد فلور روده‌ای دارد

  • کد خبر : 126792
  • 18 جولای 2022 - 11:15
گردو تاثیر عالی بر عملکرد فلور روده‌ای دارد

مطالعات بسیاری نشان‌دهنده تاثیرات مثبت گردو بر سلامتی به‌خصوص کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی و سرطان کولون است که براساس پژوهش جدید مکانیسم اساسی می‌تواند ناشی از تاثیر گردو بر فلور روده ای باشد. به گزارش دانستنی انلاین ، گردو همانند میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات حاوی فیبرهای غذایی است که منبع اصلی تغذیه فلور روده‌ای؛ باکتری […]

مطالعات بسیاری نشان‌دهنده تاثیرات مثبت گردو بر سلامتی به‌خصوص کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی و سرطان کولون است که براساس پژوهش جدید مکانیسم اساسی می‌تواند ناشی از تاثیر گردو بر فلور روده ای باشد.

گردو تاثیر عالی بر عملکرد فلور روده‌ای دارد

به گزارش دانستنی انلاین ، گردو همانند میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات حاوی فیبرهای غذایی است که منبع اصلی تغذیه فلور روده‌ای؛ باکتری های مفید روده هستند. فیبرها به باکتری‌ها برای تجزیه ترکیبات پیچیده کمک می‌کنند تا ریزمغذی های لازم برای رشد و تکثیر آنها فراهم ‌شود. همچنین فیبرها بر تنوع باکتری‌های روده نیز تاثیر می‌گذارند که نقش مثبتی بر سلامتی دارد.
محققان دانشگاه ایلینوی شیکاگو به‌تازگی تاثیر مصرف گردو بر فلور روده‌ای و اسیدهای صفراوی ثانویه را در بزرگسالان تایید کردند. اسیدهای صفراوی به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند؛ اسیدهای صفراوی اولیه توسط کبد سنتز می‌شوند اما اسیدهای صفراوی ثانویه ناشی از اقدامات باکتریایی در روده بزرگ هستند. محققان در این زمینه مطالعه ای روی گروهی از مردان و زنان سالم انجام دادند و از آنها خواستند رژیم ایزوکالری (رژیم متناسب با کالری موردنیاز بدن) را دنبال کنند و روزانه 42 گردو مصرف کنند یا اصلا گردو نخورند. محققان نمونه خون و مدفوع شرکت‌کنندگان را قبل و بعد از رژیم غذایی بررسی کردند تا فلور روده‌ای، اسیدهای صفراوی و نشانگرهای سلامتی مانند سطح کلسترول مضر بدن مشخص شود.
نتایج حاکی از آن بود سطح سه نوع باکتری روده ای در افرادی که گردو مصرف کرده‌بودند، بیشتر بود. این باکتری‌ها توانایی تولید بوتیرات را دارد که ماده اساسی برای عملکرد روده است. این پژوهش همچنین نشان داد که اسیدهای صفراوی ثانویه طی دوره‌ای که شرکت‌کنندگان گردو مصرف کرده‌بودند در مقایسه با دوره کنترل کاهش داشت. مطالعات پیشین نیز حاکی از آن بود که سطح این اسیدها در افراد مبتلا به سرطان کولون بالا بود. اسیدهای صفراوی ثانویه ممکن است تاثیر مخرب بر سلول‌های گوارشی روده داشته‌باشند و کاهش آنها در روده می‌تواند برای سلامتی مفید باشد. پس از مدتی مصرف گردو، سطح کلسترول کلی و کلسترول مضر (LDL) نیز نسبت به دوره کنترل بسیار کمتر بود./به سایت ایران

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=126792

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi