0

طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی

  • کد خبر : 4335
  • 24 می 2016 - 7:37
طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی

قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.

#قلیه_مرغ #دانستنی #بیشتر_بدانیم

قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.

مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :

سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به‌ دو) دو پیمانه

تمر هندی            نصف بسته

رب گوجه فرنگی    نصف قاشق غذاخوری

سینه مرغ            یک عدد کامل

پیاز نگینی ریز خرد شده        یک‌ دوم پیمانه

سیر       چهار حبه بزرگ

زعفران دم کشیده   به میزان لازم

فلفل قرمز و سیاه    به میزان لازم

زردچوبه   به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه:

تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن  را از صافی رد می‌کنیم و کنار می گذاریم.

پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده، تفت می دهیم.

تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.

سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.

کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.

وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.

کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

منبع:

https://www.beytoote.com

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=4335

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi