زمان مناسب برای خوردن خوراکی ها با هم متفاوت است. زیرا هر ماده غذایی در زمان بخصوصی دارای فواید و خواص بسیاری است که شاید در زمانی دیگر آن فایده را نداشته باشد.
در این نوشتار تعدادی ازمواد خوراکی و زمان مناسب برای خوردن خوراکی ها ی مذکور معرفی شده است.
موز?
ناهار؛ تقویت سیستم ایمنی و مفید برای پوست
شام؛ تشکیل مخاط و اختلال در هضم
سیب?
صبحانه؛ کاهش قند خون و کلسترول
شام؛ دشواری در هضم و افزایش اسید معده
پرتقال?
عصرانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
صبحانه؛ سوزش و تورم معده
سیب زمینی?
صبحانه؛ کاهش کلسترول و افزایش مواد معدنی
شام؛ افزایش وزن
شکلات تلخ?
صبحانه؛ تولید آنتی اکسیدان، کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی و جوان سازی
شام؛ افزایش وزن
برنج?
ناهار؛ افزایش متابولیسم
شام؛ افزایش وزن
شیر?
صبحانه؛ هضم سخت (در صورت فعالیت زیاد مشکلی ندارد)
شام؛ آرامش بدن و خواب راحت
انجیر و زردآلو?
صبحانه؛ افزایش متابولیسم و هضم غذا
شام؛ اختلال در هاضمه
مغزها?
ناهار؛ کاهش ریسک فشار خون
شام؛ افزایش وزن
گوجه فرنگی?
صبحانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
شام؛ تورم معده
منبع: professormadjidsamiico