دانستنی آنلاین: خوردن مواد غذایی و میوه ها یکی از لذت های زندگی انسان هاست، پس با دانستنی های لازم در مورد مواد غذایی در ادامه با ما همراه باشید!
دانستنی های لازم در مورد مواد غذایی
خرمالو را با معده خالی نخورید!
خرمالو حاوی مقادیر زیادی پکتین وتانیک اسید است که هنگام واکنش با اسید معده ، ژلی غیرقابل حل تشکیل می دهد و به راحتی سبب تولید سنگ کلیه می شود! برای همین حتما قبل از خوردن خرمالو ، چیزی بخورید !
در کودکی حتما کلم بخورید!
محققان باور دارند کسانی که در کودکی کلم مصرف می کنند در پیری هرگز رنگ صندلی چرخ دار را به خود نخواهند دید ! کلم استخوان ساز است و باعث بلندی قد کودکان می شود. به کودکانی که به شیر علاقه ندارند کلم بدهید چون منبع کلسیم است.
اگر حافظه ضعیفی دارید چای گلپر بنوشید !
علت کم حافظگی غلبه سردی به مغز هست که چای گلپر باعث می شود این غلبه سردی از بین برود و به طور محسوس حس خواهید کرد که حافظه بهتری دارید.
چرا هندوانه یکی از ارکان اصلی سفره شب یلداست؟
هندوانه یادآور گرمای تابستان و حرارت است. باور بر این است، اگر مقداری هندوانه در شب یلدا بخورید، در سراسر زمستان طولانی، سرما و بیماری بر شما غلبه نخواهد کرد و این باور، با خواص هندوانه که سرشار از ویتامین های A و B و C است، مطابقت دارد.
واقعیاتی تلخ از نمک های دریایی تصفیه نشده !
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی: فلزات سنگین موجود در نمک دریا در درازمدت منجر به سرطان میشود !
آیا خواص ترب کوهی را می دانی؟
ترب کوهی جریان خون به حفره های سینوزیت ها را تقویت کرده و آن را باز می کند. همچنین عفونت های سینوزیت را نسبت به اسپری های رفع احتقان سریع تر درمان می کند
چرا سالاد شیرازی مصرف کنیم؟
سالاد شیرازی یک سالاد عالی برای لاغـــــری و مغز است ؛ ترکیب پیاز، گوجه و خیار سلول های مغز را ترمیم می کند و باعث چربی سوزی هم می شود.
هندوانه حفره و شکاف دار نخورید !
هندوانه را با دادن مواد شیمیایی زودرس می کنند که این مواد باعث رشد تومورهای بدخیم ، مشکلات گوارشی و تهوع می شود.
منبع: کانال پروفسور سمیعی