0

آنچه که لازم است درباره خواص کدوسبز بدانیم

  • کد خبر : 13939
  • 29 می 2017 - 15:01
آنچه که لازم است درباره خواص کدوسبز بدانیم

تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدوسبز به تخفیف علائم بزرگی خوش‌خیم پروستات که منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی می‌شود، کمک می‌کند. فیتونوترینت‌های موجود در آن عامل این تسکین هستند و مس موجود در آن به کاهش علائم دردناک آرتریت روماتوئید کمک می‌کند.

کدوسبز، ازنظر دانش گیاه‌شناسی، در دسته میوه‌ها قرار گرفته اما از دیدگاه تغذیه و خوردنی در قسمت سبزی‌ها قرار دارد.

محافظت از چشم‌ها با کدوسبز

مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدوسبز به دید بهتر چشم‌ها کمک و سلامت چشم‌ها را بهتر حفظ می‌کند.

 کدوسبز ازنظر تغذیه‌ای دارای ارزش زیادی است و به‌عنوان یک منبع خوب ویتامین C  و ویتامین A  به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فسفر و … شناخته می‌شود.

کدوسبز یکی از بهترین منابع غذایی منگنز است. این گیاه مقدار قابل‌توجهی از ویتامین B۱ و B۶ موردنیاز بدن را نیز تأمین می‌کند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدوسبز می‌توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان اشاره کرد.

دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون می‌شود و سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می‌شود.

کدو همچنین منبع غنی از ویتامین C، پتاسیم، فیبر خوراکی، منگنز، فولات، اسیدهای چرب امگا – ۳، ویتامین‌های گروه ب و مس است

فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در راستای حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت می‌کنند.

 تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدوسبز به تخفیف علائم بزرگی خوش‌خیم پروستات که منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی می‌شود، کمک می‌کند. فیتونوترینت‌های موجود در کدوسبز عامل این تسکین هستند و مس موجود در این سبزی به کاهش علائم دردناک آرتریت روماتوئید کمک می‌کند.

کدو خاصیت ضد دیابتی دارد

کارشناسان تغذیه در آمریکا در یک آزمایش جدید خاطرنشان کردند که کدو هرچند حاوی کربوهیدرات است اما خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی و ضد دیابتی دارد.

فیل لمپرت کارشناس صنایع غذایی در بیانیه‌ای دراین‌باره متذکر شد: کدو گیاهی خوراکی است که انواع تابستانی و زمستانی دارد. حجم بیشتر کربوهیدرات‌ها در کدوی زمستانی از انواع پلی ساکاریدها تشکیل‌شده است. در آزمایش روی حیوانات معلوم شد این پلی ساکاریدها شامل پکتین‌ها که عمدتاً در کدوی زمستانی یافت می‌شوند، خاصیت ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدانی و ضد دیابتی دارند و حتی می‌توانند انسولین خون را تنظیم کنند. پکتین‌ها درواقع حاوی نسخه خاصی از اسید دی – گالاکتورونیک موسوم به هومو گالاکتورونان هستند که بیشتر خواص فوق را دارند.

دیگر خواص کدو سبز

* کدو سبز، در درمان آسم مؤثر است و به خاطر داشتن ویتامین C، حاوی آنتی‌اکسیدان قوی و ضدالتهاب است.

* در درمان برخی از بیماری‌های ناشی از کمبود ویتامین C مانند اسکوربوت مؤثر است.

* از ابتلا به بیماری‌ام.اس پیشگیری می‌کند.

* به خاطر داشتن آب فراوان (بیش از ۹۸ درصد) می‌تواند برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند، ماده غذایی مناسبی باشد.

* ازلحاظ طب قدیم، سرد و خنک‌کننده است و ازلحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می‌کند.

* همان‌طور که ذکر شد؛ کدو به دلیل داشتن کاروتنوئیدهایی چون لوتین، زآگزانتین و بتاکریپتوزانتین برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید است.

* تخم کدوی خام، کرم روده را دفع می‌کند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است.

* پوست خشک شده آن برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است.

* کدو و تخم آن در پیشگیری از سرطان ریه بسیار مؤثر است.

* برای زخم روده و مثانه و سوزش ادرار، تخم کدو را مصرف کنید.

* سرفه را درمان می‌کند و روغن آن برای رفع دل‌پیچه مفید است.

منبع: دکتر سلام

گردآوری‌شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=13939

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi