2

دانستنی آشپزی/طرز تهیه برگر مرغ

  • کد خبر : 185562
  • 16 بهمن 1403 - 15:17
دانستنی آشپزی/طرز تهیه برگر مرغ
دانستنی آنلاین :با ترکیب مواد غذایی مختلف می‌توانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت درست کنید. ترکیب گوشت مرغ و سویا گزینه مناسبی برای درست کردن یک برگر خانگی سالم و سریع است. دستور تهیه این برگر را آموزش داده‌ایم.

دانستنی آنلاین :با ترکیب مواد غذایی مختلف می‌توانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت درست کنید. ترکیب گوشت مرغ و سویا گزینه مناسبی برای درست کردن یک برگر خانگی سالم و سریع است. دستور تهیه این برگر را آموزش داده‌ایم.

به گزارش دانستنی آنلاین ،به جای گوشت قرمز می‌توانید از ترکیب سویا در برگر استفاده کنید تا چربی کمتری داشته باشد. درست کردن این برگر کمتر از یک ساعت زمان لازم دارد.

نام: برگر مرغ و سویا

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۲ عدد

سویا: یک لیوان

پیاز: یک عدد

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.

۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.

۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایره‌ای دهید.

۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.

نکته: می‌توانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.

چطور با مرغ و سویا برگر خانگی درست کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=185562

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.