3

30 دانستنی جالب درباره شکلات ! /دانستنی خوراکی

  • کد خبر : 132914
  • 21 نوامبر 2022 - 11:54
30 دانستنی جالب درباره شکلات ! /دانستنی خوراکی

به گزارش دانستنی آنلاین، شکلات، محصول غذایی ساخته شده از دانه های کاکائو، که به عنوان آب نبات مصرف می شود و برای تهیه نوشیدنی ها و طعم دادن یا پوشش دادن به انواع شیرینی ها و محصولات نانوایی استفاده می شود. ما در دانستنی آنلاین 30 دانستنی جالب درباره شکلات برای شما آماده کردیم تا […]

به گزارش دانستنی آنلاین،

شکلات، محصول غذایی ساخته شده از دانه های کاکائو، که به عنوان آب نبات مصرف می شود و برای تهیه نوشیدنی ها و طعم دادن یا پوشش دادن به انواع شیرینی ها و محصولات نانوایی استفاده می شود.

ما در دانستنی آنلاین 30 دانستنی جالب درباره شکلات برای شما آماده کردیم تا از خواندن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

 

دانستنی شکلات

1. شکلات به آرامش کمک می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را بو کنید. زیرا بوی شکلات به افزایش امواج تتا در مغز کمک می کند که در نتیحه به آرامش کمک می کند.

2. برای تهیه 450 گرم شکلات، به 400 دانه کاکائو نیاز دارید.

3. M&M در سال 1941 ایجاد شد. دلیل چنین اختراعی این بود که سربازان بتوانند از شکلات بدون ترس از آب شدن لذت ببرند. 

4. روث ویکفیلد فردی بود که کوکی شکلاتی را اختراع کرد. با این حال، او دستور غذا را به نستله فروخت. در ازای آن، او از نستله خواست تا یک منبع ثابت شکلات برای تمام عمرش برای او فراهم کند.

5. میلتون هرشی – غول شکلات قرار بود سوار تایتانیک شود. با این حال، او مجبور شد رزرو خود را لغو کند زیرا برخی از مسائل تجاری لحظه آخری ظاهر شدند.

6. بزرگترین شکلات تخته ای دنیا 5792 کیلوگرم وزن داشته است.

7. اگر به طور روزانه شکلات تلخ بخورید، می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 1/3 کاهش دهید.

8. شکلات برای سگ خوب نیست. شکلات ها حاوی تئوبرومین هستند – ترکیبی که برای سگ ها سمی است. 

9. شکلات ها می توانند برای انسان ها هم کشنده باشند. مصرف بیش از اندازه آن می تواند منجر به کم آبی، آسیب حاد کلیه ، تشنج و حتی نارسایی قلبی شود.

10. جنگ جهانی دوم فقط شاهد اختراع سلاح نبود. همچنین منجر به اختراع نوتلا شد. میشل فررو ایتالیایی تبار می خواست مقدار کاکائو خود را افزایش دهد و در نهایت فندق را با شکلات مخلوط کرد. نتیجه این عمل نوتلا بود.

11. چرا شکلات ها در دهان آب می شوند؟ به این دلیل که نقطه ذوب آنها حدود 33 درجه سانتیگراد است. این دمای کمتر از دمای بدن انسان است. در واقع، این تنها ماده غذایی است که چنین نقطه ذوب پایینی دارد.

12.  از کل تولید وانیل ، %75 آن فقط برای دو منظور استفاده می شود – ساخت بستنی و طعم دادن به شکلات.

13. آیا می دانستید که کدئین در مقابله با سرفه تاثیر کمتری نسبت به شکلات دارد؟

15. مهمترین قسمت شکلات کاکائو است. حالا این کاکائو از کجا میاد؟ از درختی به نام تئوبروما کاکائو . این درخت یک درخت همیشه سبز است.  کاکائو در واقع یک سبزی است و بیشتر شکلات آن نیز یک سبزی است.

16. آزتک ها به طرز وحشتناکی عاشق دانه های کاکائو بودند. به همین دلیل است که وقتی آزتک ها در اوج تمدن خود بودند، از دانه های کاکائو به عنوان واحد پول خود استفاده می کردند.

17. ناپلئون بناپارت عاشق شکلات بود. او در واقع دستور داد که شکلات باید در اختیار او و همچنین مشاوران ارشد در طول مبارزات نظامی که بسیار شدید بود، قرار گیرد.
18. گفتیم که کاکائو یا کاکائو از درختی به نام تئوبروما کاکائو می آید. این نام در واقع به معنای “غذای خدایان” است.
19.کشوری که بیشتر شکلات می خورد، کشوری است که برندگان نوبل بیشتری تولید می کند. در این دو رابطه مستقیم وجود دارد.
20. نازی ها چندین بار نقشه ترور وینستون چرچیل را طراحی کردند. یک بار آنها تصمیم گرفتند که این کار را با استفاده از یک تخته شکلات در حال انفجار انجام دهند.
21.گاهی اوقات از شکلات برای پرداخت حقوق سربازان در جنگ انقلاب آمریکا استفاده می شد.
22. ما سه نوع شکلات را می شناسیم – شکلات تلخ، شکلات سفید و شکلات شیری. یکی دیگه هم هست! به شکلات بلوند معروف است.

23. اولین شکلات تخته ای در سال 1872 توسط Cadbury ساخته شد.

24. به گفته محققان، شکلات تلخ به افزایش جریان خون در مغز کمک می کند . این به نوبه خود به بهبود مهارت های حل مسئله، دامنه توجه و حافظه فرد کمک می کند.

25. کلمه شکلات از کلمه آزتک xocolātl گرفته شده است. در واقع به معنی “آب تلخ” است. این نوشیدنی مورد استفاده آزتک ها بود و به طور خاص برای اشراف و جنگجویان ساخته می شد.

26. دو نوع دانه کاکائو وجود دارد – دانه های کریلو و دانه های فوراسترو. دومی برای تمام تولیدات شکلات امروزی استفاده می شود. با این حال، دانه های کریلو در واقع طعم شکلات ها را بهتر می کند. تنها دلیل استفاده از فوراسترو این است که رشد آنها راحت تر است.

27. یک درخت کاکائو می تواند تا 200 سال عمر کند، فقط برای 25 سال دانه های کاکائو قابل استفاده تولید می کند! این غم انگیز است.

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=132914

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi