آشپزی

آموزش طرز پخت سیر قلیه گیلانی +ویدئو

یکی از غذاهای گیلانی سیر قلیه است که از ترکیب برگ سیر تازه، گوشت مرغ یا اردک، تخم مرغ و لپه تهیه می‌گردد و طعم خاص و بومی دارد. شما تمایل به تست این غذای محلی گیلانی دارید؟ پس با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه سیر قلیه را خدمت شما دوستان عزیز به صورت تصویری ارائه کنیم.

پایگاه خبری دانستنی آنلاین

مقالات تصادفی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چک کردن

Close
Close