در فصل بهار مصرف سوپ و آشهای بدون گوشت و سبزیجاتی مانند کاهو و هویج را در وعده غذایی قرار دهید و غذاهای چرب و تند را کاهش دهید تا به آلرژی فصلی دچار نشوید.
منبع: کانال پروفسور سمیعی
برگزاری نشست تخصصی “راهبردهای تابآوری و بازیابی در حفاظت از خانههای تاریخی در برابر بلایا و مخاصمات” نصب و احداث مخازن آب اضطراری در منطقه ۲تهران راههای پیشگیری از سوختگی کودکان کشف BMW لوکس و قاچاق در شهر ری همسر ناصرعبداللهی پس از ۱۸ سال سکوتش را شکست تصاویر مزرعه عروسک های بازیافتی شهر یزد ساروی مدال طلا گرفت تصویب اولیه سند ملی «سبک پوشش اسلامی – ایرانی» از فردا ثبتنام مجدد در نوبت دوم کنکور آغاز می شود آیا موسیقی برای درمان موثر است؟
در فصل بهار مصرف سوپ و آشهای بدون گوشت و سبزیجاتی مانند کاهو و هویج را در وعده غذایی قرار دهید و غذاهای چرب و تند را کاهش دهید تا به آلرژی فصلی دچار نشوید. منبع: کانال پروفسور سمیعی پایگاه خبری دانستنی آنلاین
در فصل بهار مصرف سوپ و آشهای بدون گوشت و سبزیجاتی مانند کاهو و هویج را در وعده غذایی قرار دهید و غذاهای چرب و تند را کاهش دهید تا به آلرژی فصلی دچار نشوید.
منبع: کانال پروفسور سمیعی