3

22 دانستنی های جالب در مورد مایکروفر !

  • کد خبر : 131795
  • 21 آبان 1401 - 16:28
22 دانستنی های جالب در مورد مایکروفر !

در این مطلب چند دانستنی جالب درباره مایکروفر ها برای شما آماده کرده ایم . پس با دانستنی آنلاین همراه باشید تا از این حقایق شگفت انگیز مطلع شوید ! به گزارش دانستنی آنلاین،  دانستنی های مایکروفر 1. مایکروویو از نسل رادارها است ! 2. اولین اجاق مایکروویو که به صورت تجاری عرضه شد 1.8 […]

در این مطلب چند دانستنی جالب درباره مایکروفر ها برای شما آماده کرده ایم . پس با دانستنی آنلاین همراه باشید تا از این حقایق شگفت انگیز مطلع شوید !

به گزارش دانستنی آنلاین، 

دانستنی های مایکروفر

1. مایکروویو از نسل رادارها است !

2. اولین اجاق مایکروویو که به صورت تجاری عرضه شد 1.8 متر ارتفاع و 340 کیلوگرم وزن داشت. این دستگاه سه برابر بیشتر از مایکروویوهای امروزی انرژی مصرف می کرد و با آب خنک می شد !

3. امواج مایکروویو توسط فلز منعکس می شوند !

4. اثر گرمایش تشعشعات مایکروویو به طور تصادفی در سال 1945 کشف شد !

5. اولین غذایی که عمداً با مایکروویو پخته شد پاپ کورن بود !

6. اولین استفاده عمومی از اجاق مایکروویو در ژانویه 1947 بود. دستگاه خودپرداز Speedy Weeny در ترمینال گراند سنترال قرار گرفت و هات داگ های تازه تهیه شده را می فروخت !

7. شکل کوتاه و پهن یک اجاق مایکروویو، که امروزه رایج است، توسط صنایع Litton در دهه 60 ساخته شد !

8. اداره آمار کار ایالات متحده آمریکا می گوید که بیش از 90 درصد از خانواده های آمریکایی در سال 1997 دارای اجاق مایکروویو بودند !

9. فرهای مصرفی معمولاً از مایکروویوهای 2.45 گیگاهرتز استفاده می کنند در حالی که اجاق های بزرگ صنعتی / تجاری اغلب از مایکروویوهای 915 مگاهرتز استفاده می کنند !

10. گرمایش با مایکروویو به دلیل مولکول‌های دوقطبی آن، بیشترین کارایی را روی آب دارد و در چربی‌ها و قندها کمتر کارآمد است !

11. یک ایده رایج که اجاق های مایکروویو غذا را «از درون به بیرون» می پزند، یک تصور اشتباه است !

12. یک اجاق مایکروویو تنها بخشی از ورودی الکتریکی خود را به انرژی مایکروویو تبدیل می کند – حدود 64٪ !

13. غذا و ظروف آشپزی خارج شده از اجاق مایکروویو به ندرت گرمتر از 100 درجه سانتیگراد هستند !

14. هنگامی که برای گرم کردن مجدد مواد غذایی باقی مانده استفاده می شود، اگر دمای ایمن به دست نیاید، ممکن است آلودگی باکتریایی سرکوب نشود، که منجر به بیماری های ناشی از غذا می شود !

15. مطالعات متعدد نشان داده‌اند که اگر اجاق‌های مایکروویو همانطور که می‌خواهند استفاده شوند، بر محتوای مواد مغذی غذاها متفاوت از حرارت دادن معمولی تأثیر نمی‌گذارند !

16. اسفناج وقتی در مایکروفر پخته می شود تقریباً تمام فولات ( ویتامین B9) خود را حفظ می کند. وقتی روی اجاق سنتی پخته می شود حدود 77 درصد از دست می دهد !

17. اگر مایعات همگن در یک اجاق مایکروویو در ظرفی با سطح صاف گرم شوند، می توانند فوق گرم شوند، به این معنی که می توانند به دمای بالاتر از نقطه جوش معمولی خود برسند، و می توانند به معنای واقعی کلمه منفجر شوند و به کسی که آنها را کنترل می کند صدمه بزنند !

18. هنگامی که در اجاق مایکروویو گرم می شود، ظروف بسته مانند تخم مرغ می توانند به دلیل افزایش فشار بخار که در داخل آنها ایجاد می شود، منفجر شوند !

19. هر جسم فلزی یا رسانایی که در اجاق مایکروویو قرار می گیرد به عنوان آنتن عمل می کند و جریان الکتریکی تولید می کند !

20. اجاق مایکروویو بر اساس اصل گرمایش دی الکتریک کار می کند !

21. مخترع مایکروفر پرسی اسپنسر است. او در حین کار روی مجموعه رادار فعال متوجه شد که شکلاتی که در جیبش بود شروع به آب شدن کرد !

22. قبل از اینکه به عنوان مایکروویو ( یا همان مایکروفر) شناخته شوند، آنها را اجاق های الکترونیکی می نامیدند !

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 4.5 / 5. تعداد امتیازات: 33

به این خبر امتیاز دهید

0/5 (0 نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=131795

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi