دانستنی آنلاین:طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور با شیر، با خامه صبحانه، با خامه قنادی و تیرامیسوی موزی تیرامیسو در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه میشود اما میتوان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد.
به گزارش دانستنی آنلاین، تیرامیسو یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که بسیار راحت تهیه شده و و به فر احتیاجی ندارد. در ایران، در اکثر دستورهای تهیه این دسر از بیسکویت پتی بور استقاده میشود.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و شیر
مواد لازم (برای ۶ نفر و بیشتر) | |
بیسکویت پتی بور | ۳ بسته |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق |
کره | ۵۰ گرم |
خامه | ۴ قاشق غذاخوری |
موز( دلخواه) | ۱ عدد |
شکلات تلخ | ۵۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
زمان لازم برای آماده شدن دسر حداقل ۵ ساعت
دستور تهیه:
- آرد را الک کنید.
- پودر کاکائو را الک کنید.
- شیر و شکر را با هم در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا شکرها حل شوند.
- سپس آرام آرام آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد حل شوند.
- شکلات تلخ را همراه با کره و خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
- کف یک ظرف (ترجیحا پیرکس) یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
- یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردید، بریزید. سپس دوباره یک ردیف بیسکویت و سپس یک لایه موز حلقه شده بچینید.
- این کار ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شوند و لایهی آخر سس شکلاتی باشد.
- در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
- ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها بروند.
- سپس آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور آماده سرو است …
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و خامه صبحانه
مواد لازم | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
بیسکویت پتی بور | دو بسته |
پنیر ماسکارپونه | یک بسته |
پودر شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپ خوری |
شکلات تختهای در صورت دلخواه برای تزیین | به مقدار لازم |
زمان لازم برای آماده شدن دسر ۵ ساعت
دستور تهیه:
- خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
- پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود.
- یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
- کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن سس شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید.
- این کار ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شوند و لایهی آخر سس شکلاتی باشد.
- سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها برود.
- سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
- روی دسر را با شکلات تختهای رنده شده تزئین کنید و در اندازههای دلخواه برش بزنید.
نکات مهم:
- میتوانید به جای خامه صبحانه از خامه فرم گرفته شده آماده استفاده کنید.
- دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزهتر میشود.
- گاها از بسکویت لیدی فینگر به جای بیسکویت پتی بور هم استفاده میکنند.
- میتوانید قسمتی از سس دسر را ساده و قسمتی را کاکائویی درست کنید و روی دسر یک لایه سس سفید، بعد یک لایه بیسکویت و یک لایه سس شکلاتی بریزید تا دسر قشنگتر شود.
- اگر دوست داشتید،میتوانید از بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی با هم استفاده کنید تا ترامیسوی شما زیباتر شود.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و موز
تیرامسو با موز بسیار ساده درست میشود. برای این کار به یکی از روشهای بالا، مواد تیرامیسو را آماده کنید؛ بعد از هر لایه، از حلقههای موز رسیده استفاده کرده و آنها را روی مواد بچینید. همچنین شما میتوانید موز را له کرده و به مواد میانی تیرامیسو اضافه کنید تا عطر و مزه موز به همه جای دسر برسد!
البته توصیه میکنیم در همین راستا، طرز تهیه تیرامیسو با موز و کیک اسفنجی را نیز در ستاره بخوانید و این دستور عالی را هم از دست ندهید!
طرز تهیه تیرامیسو با خامه قنادی و بیسکویت پتی بور
مواد لازم | |
بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی | ۳ بسته |
خامه قنادی | نیم کیلو |
پودر قهوه | به میزان لازم |
موز | ۳ عدد |
دستور تهیه:
- خامه قنادی را از فریزر بیرون بیاورید تا کمی شل شود.
- شروع کنید با همزن خامه را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
- کف ظرف تیرامیسو را نایلون پهن کنید و یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید.
- روی آن را با قهوه دم کشیده فرچه بکشید تا کمی نم دار شود.
- سپس از خامه قنادی یک لایه روی آن بکشید.
- حالا موزهای حلقه شده را روی آن بچینید.
- لایه های بعدی را نیز به همین صورت تکرار کنید و در آخر روی آن پودر قهوه الک کنید و به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا جا بیافتد.
نکته: لایه آخر خامه باشد.
سخن آخر
تیرامیسو خامهای با پتی بور یا لیدی فینگر را به مدت یک هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید. تیرامیسو را به همین ترتیب به صورت قالبی و لیوانی و تک نفر هم میتوانید درست کنید.