1

طرز پخت شیرینی ماندل بولار برای عید نوروز+ ویدئو

  • کد خبر : 11900
  • 21 اسفند 1395 - 13:23
طرز پخت شیرینی ماندل بولار برای عید نوروز+ ویدئو

شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که به راحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتماً آن را بپزید. پیشنهاد می کنیم آموزش تصویری پخت شیرینی ماندل بولار را که در بخش آشپزی شبکه باران تهیه شده است، تماشا کنید.

#پخت_شیرینی #ماندل_بولار #عید_نوروز #بیشتر_بدانیم #دانستنی

شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که به راحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتماً آن را بپزید.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی ماندل بولار :

آرد برنج یک سوم پیمانه                                                  (۵۰ گرم)

آرد سفید یک سوم پیمانه                                                (۵۰ گرم)

کره                                                                             (۶۰ گرم)

وانیل یا پودر هل یا اسانس دلخواه                                      (کمی)

زرده تخم مرغ                                                               (۱ عدد)

پودر قند                                                                        ( ۲ ق غ پُر)

شکلات حل شده یا ژل مغزی برای تزئین

روش پخت شیرینی ماندل بولار :

پودر قند و کره را با همزن آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شود. زرده و اسانس را اضافه کرده و هم می زنیم تا لطیف شود. آردها را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.

نکته : تا قبل اضافه کردن آرد، با همزن برقی هم می زنیم اما با افزودن آرد با دست ورز می دهیم.

بعد از آن که خوب مخلوط شد ابتدا آرد برنج و آرد سفید را مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در پلاستیک فریزر به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. سپس به اندازه یک فندق از آن را برداشته در دست گرد کرده، وسط آن با وسیله ای حفره ایجاد می کنیم. در سینی فر که چرب شده می چینیم و در داخل فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ درجه به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه می گذاریم.

بعد از پخت اجازه می دهیم تا شیرینی ها سرد شود، سپس در گودی وسط آن شکلات آب شده یا ژل مغزی بریزید.

نکات :

خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.

خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.

می توانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.

همیشه کمی سفیده تخم مرغ هم اضافه می کنیم تا چسبندگی بهتری ایجاد شود.

پایگاه دانستنی آنلاین پیشنهاد می کند آموزش تصویری پخت شیرینی ماندل بولار توسط خانم نوروزی را که در بخش آشپزی برنامه خانه مهر شبکه باران تهیه شده است، حتماً تماشا کنید.

منبع: تصویر زندگی

گردآوری شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=11900

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi