5

دستور پخت چلو گوشت

  • کد خبر : 4731
  • 12 خرداد 1395 - 15:50
دستور پخت چلو گوشت

چلو گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و رسمی ایرانیان است که در کلیه مناطق ایران با توجه به سلیقه و خواست مردم، تهیه و پخته می شود. در این نوشته طرز پخت این غذا را به روش بین المللی می آوریم.

#چلو_گوشت #دانستنی #بیشتر_بدانیم

لازمه درست کردن غذای خوشمزه ساعت ها ایستادن در آشپزخانه نیست؛ این چلو گوشت را به روش بین المللی به راحتی و تنها در زمان یک ساعت درست کنید و از آن لذت ببرید.

چلو گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و رسمی ایرانیان است که در کلیه مناطق ایران با توجه به سلیقه و خواست مردم، تهیه و پخته می شود. در این نوشته طرز پخت این غذا را به روش بین المللی می آوریم.

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت

گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم

کدو تنبل رنده شده 150 گرم

هویج     2 عدد

عصاره سبزیجات ½1 پیمانه

برنج 1 پیمانه (200 گرم)

کشمش ¼ پیمانه

دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

پیاز 1 عدد

رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری

هل آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری

روغن مایع گیاهی 4 قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری

عسل 1 قاشق مرباخوری

لیموترش  1 عدد

پرک بادام بو داده مقداری

پرک فلفل قرمز  مقداری

زعفران مقداری

ماست غلیظ برای سرو غذا

برگ نعناع برای سرو غذا

دستور پخت

گوشت گوسفند بدون چربی را خورشتی خرد کنید.

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی شعله متوسط مایل به زیاد قرار دهید.

گوشت گوسفند را همراه با ادویه جات داخل تابه ریخته و به مدت 8 دقیقه سرخ کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

در آخرین مرحله عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً با گوشت مخلوط شود.

سپس تابه را از روی حرارت کنار قرار داده و گوشت را از داخل آن به ظرف دیگری منتقل کنید. توجه کنید که روغن داخل تابه باقی بماند. آب لیموترش  را روی تکه های گوشت سرخ شده ریخته و در ظرف را می ببندید تا سرد نشود. اگر گوشت شما فیله و بدون استخوان باشد در زمان سرخ شدن کامل می پزد اما اگر تمایل دارید گوشت را بیشتر بپزید در ظرف مناسب فر به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. حواستان باشد که گوشت داخل فر خشک نشود.

دوباره تابه را روی حرارت قرار داده، پیاز را داخل آن بریزید و 5 دقیقه هم بزنید، سپس عسل خردشده را اضافه کرده، یکی دو دقیقه هم بزنید.

سپس برنج شسته شده را به تابه اضافه کرده، هم بزنید تا برنج کمی تفت بخورد. عصاره سبزیجات را اضافه کرده، شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید. حرارت را متوسط کنید و در قابلمه را ببندید تا آب برنج تمام شود. سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا بعد از 10 دقیقه برنج شما دم بکشد.

در یک تابه مجزا 2 قاشق روغن مایع ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. هویج رنده شده و کدوی رنده شده و پوست پرتقال رنده شده را داخل آن بریزید و تفت دهید. سپس کمی زعفران دم کرده داخل آن بریزید و هم بزنید.

کشمش را که در کمی آب ولرم به مدت 1 ساعت خیس داده شده آبکش کنید و داخل تابه بریزید و هم بزنید. بعد از 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید (اگر عجله دارید می توانید کشمش را با کمی آب جوش به مدت 5 دقیقه خیس دهید)

برای سرو، نیمی از برنج را داخل دیس ریخته نیمی از مخلوط هویج و گوشت را با آن مخلوط کرده و دوباره بقیه مواد را به این ترتیب داخل دیس ریخته و مخلوط کنید.

روی چلوگوشت را با پرک بادام و برگ نعناع تزیین کرده، با ماست و چند برش لیمو سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد چلو گوشت

چلو گوشت جزو پلو و چلو می باشد .

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد .

چلو گوشت را می توانید در وعده ناهار یا شام سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد .

منبع: سایت نمناک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=4731

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi