به گزارش دانستنی آنلاین، آنجلیکا دووال، متخصص تغذیه، فیتوتراپیست در گزارشی در خصوص مصرف خیار در تابستان مینویسد: خیار یکی از محبوبترین سبزیجات در تابستان و با ارزشترین خاصیت خیار محتوای بالای درون آن است. دووال میگوید: خیار سرشار از پتاسیم است که این مزیت اصلی آن است.
این متخصص تغذیه هشدار داد: با این حال، سبزیجاتی که در فروشگاهها به فروش میرسند، گاهی حاوی موادی هستند که نه تنها سالم نیستند، بلکه برای سلامتی مضر هستند. به گفته او، خیارهای خریداری شده در مغازه باید پوست کنده شوند.
این متخصص تغذیه گفت: سدیم موجود در خیار شور میتواند منجر به احتباس آب در بدن، تورم و افزایش فشار شود. ما میتوانیم حداکثر فواید سلامتی از خیارهای تازه پوست کنده که بدون استفاده از مواد شیمیایی رشد میکنند به دست بیاوریم. بهتر است، خیارهایی را که از باغ خودمان چیده شدهاند مصرف کنیم، زیرا ما به وضوح کنترل میکنیم که از چه کودهایی هنگام کاشت استفاده میکنیم و بهوضوح میدانیم که هیچ ماده شیمیایی در این محصول وجود ندارد.
/بهداشت نیوز