2

تأثیرات خوردن کاهو در دوران بارداری

  • کد خبر : 19319
  • 07 آذر 1396 - 16:59
تأثیرات خوردن کاهو در دوران بارداری

تأثیرات خوردن کاهو در دوران بارداری

کاهو دارای ویتامین های A، C و K، اسیدفولیک، کلسیم، آهن، پتاسیم، فیبر و مقدار کمی پروتئین.

خوردن سالاد کاهو در دوران بارداری می تواند بخش قابل توجهی از نیاز شما به انواع ریزمغذی ها را به طور روزانه تامین کند.

اسیدفولیک موجود در برگ کاهو باعث پیشگیری از نقائص هنگام تولد کودک شده و فیبر موجود در آن نیز منجر به هضم مناسب تر غذا و پیشگیری از یبوست می شود.

تاثیرات خوردن کاهو در بارداری را بخوانید

با این حال دو خطر مهم درباره مصرف کاهو در زمان حاملگی وجود دارد؛ اول اینکه لازم است بدانید تجمع ماده مضر “نیترات” در سبزیجاتی مثل کاهو و اسفناج بیشتر از سایر سبزی هاست؛ به خصوص ساقه(مغز) کاهو که بیشترین محل تجمع نیترات در این گیاه است.

نیترات باعث انواع بیماری های خونی، سرطان و همچنین افزایش خطر سقط جنین می شود.

لذا بهتر است از خوردن مغز کاهو صرفنظر کنید.

دومین خطر این است که برگ های کاهو (به مانند سایر سبزیجات) اگر به خوبی و با مواد ضدعفونی کننده شسته نشود، ممکن است زن باردار را در معرض خطراتی قرار دهد؛ این هشدار به قدری جدیست که موسسه معتبر March of Dimes (یک سازمان غیردولتی آمریکایی که درباره مسائل مربوط به زنان و کودکان فعالیت می کند) پیشنهاد کرده است زنان باردار از رستوران ها و غذاخوری ها سالاد کاهو مصرف نکنند.

در مجموع و با رعایت ضوابط گفته شده مصرف کاهو در دوران بارداری توصیه شده است.

منبع: پرشین وی

گردآوری‌شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

0/5 (0 نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=19319

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi