و افزودن کمی از آن به غذا میتواند باعث طعم مطلوب آن شده و به افزایش جذب املاح معدنی به ویژه آهن موادغذایی غیرحیوانی مانند حبوبات کمک کند.
آبغوره محرک اشتهاء بوده
و افزودن کمی از آن به غذا میتواند باعث طعم مطلوب آن شده و به افزایش جذب املاح معدنی به ویژه آهن موادغذایی غیرحیوانی مانند حبوبات کمک کند. آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ میانگین امتیازات: ۰ / ۵. تعداد امتیازات: ۰ به این خبر امتیاز دهید ۰/۵ (۰ نظر)
- ارسال توسط : خبرنگار 113
- بدون دیدگاه