12

طرز تهیه بیف استراگانف روسی

  • کد خبر : 184317
  • 06 بهمن 1403 - 21:55
طرز تهیه بیف استراگانف روسی
دانستنی آنلاین :بیف استراگانف، یک نوع خوراک روسی است که از تکه‌های فیله و راسته گوشت گوساله به همراه خامه و قارچ تشکیل شده‌است که بسیار لذیذ است و پیشنهاد می کنیم حتما آن در درست کنید و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.

طرز تهیه بیف استراگانف روسی

دانستنی آنلاین :بیف استراگانف، یک نوع خوراک روسی است که از تکه‌های فیله و راسته گوشت گوساله به همراه خامه و قارچ تشکیل شده‌است که بسیار لذیذ است و پیشنهاد می کنیم حتما آن در درست کنید و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.

به گزارش دانستنی آنلاین :به نقل از همشهری آنلاین دستور پخت بیف استراگانف که یک غذای روسی است به زمان تزارها در قرن نوزدهم میلادی باز می گردد. در آن زمان اشراف زادگان روسیه به خاطر چشم و هم چشمی زیاد برای درس و تفریح به فرانسه زیاد سفر می کردند و چون آشپزی فرانسوی ها بهتر از روس ها بود از آنجا برای خود آشپزهای فرانسوی می آوردند. یکبار یکی از این آشپزها با گوشت و خامه و قارچ غذایی فوق العاده درست کرد که بسیار در مجالس و مهمانی ها مورد پسند واقع شد و چون کارفرمای این آشپز نامش الکساندر استراگانف بود نام غذا را بیف استراگانف گذاشتند.

در هر منطقه ای و بسته به مزاج افراد این غذاها رسپی های متفاوتی دارد. برخی آن را با پاستا و برخی با پوره سیب زمینی و برخی با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند. البته در رسپی اصلی این غذا سیب زمینی سرخ شده وجود ندارد و در رستوران های فرانسه بدون سیب زمینی سرو می شود اما از آنجا که ما ایرانی ها عاشق پر و پا قرص سیب زمینی سرخ شده هستیم تصمیم گرفتیم با این رسپی آموزش آن را به شما بدهیم.

مواد لازم برای دو پرس

جعفری یک مشت

سیر ۳ حبه

کره ۲ قاشق

خردل تند یک قاشق غذا خوری

سیب زمینی ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

قارچ ۸ عدد

گوشت راسته گوساله ۲۶۰ گرم

آرد ۱ قاشق غذاخوری

خامه ترش یک پیمانه

فلفل سفید یک قاشق چای خوری

نمک دریایی به میزان لازم

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

تخم گشنیز یک قاشق چای خوری

طرز تهیه بیف استراگانف روسی

ابتدا در مورد گوشت نکته ای را باید بگوییم. برای پخت بیف استراگانف باید گوشتی انتخاب کنیم که نیاز به پخت زیادی نداشته باشد لذا قسمت هایی از گوشت گوساله یا گوسفند را انتخاب می کنیم که نرم و لطیف باشد و با یک تفت ساده در روغن بپزد. برای همین شما می توانید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا استیک تی-بن استفاده کنید. دقت کنید که برش گوشت ها بسیار مهم است. یک تکه گوشت راسته گوساله را بردارید و به شکل نازک و اریب برش دهید

اول گوشت ها را مانند شکل بالا ورقه ای و نازک برش می دهیم و بعد به شکل خلالی در می آوریم.

در ادامه گوشت های خلالی را در یک کاسه می ریزیم و آنها را مزه دار می کنیم. برای مزه دار کردن تخم گشنیز را پودر می کنیم و به آن اضافه می کنیم سعی کنید خودتان پودر کنید که عطر بیشتر داشته باشد. پودر فلفل سفید و نمک دریایی و روغن زیتون و نصف قاشق غذاخوری خردل تند و یک حبه سیر له شده را به گوشت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم برود. با این گوشت های مرینیت شده می توانید پاستا و پیتزا هم درست کنید.

سیب زمینی را نیز بسیار زیر و شکل رشته ای خرد و سپس سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=184317

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.