دانستنی آنلاین :بیف استراگانف، یک نوع خوراک روسی است که از تکههای فیله و راسته گوشت گوساله به همراه خامه و قارچ تشکیل شدهاست که بسیار لذیذ است و پیشنهاد می کنیم حتما آن در درست کنید و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.
در هر منطقه ای و بسته به مزاج افراد این غذاها رسپی های متفاوتی دارد. برخی آن را با پاستا و برخی با پوره سیب زمینی و برخی با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند. البته در رسپی اصلی این غذا سیب زمینی سرخ شده وجود ندارد و در رستوران های فرانسه بدون سیب زمینی سرو می شود اما از آنجا که ما ایرانی ها عاشق پر و پا قرص سیب زمینی سرخ شده هستیم تصمیم گرفتیم با این رسپی آموزش آن را به شما بدهیم.
مواد لازم برای دو پرس
جعفری یک مشت
سیر ۳ حبه
کره ۲ قاشق
خردل تند یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۸ عدد
گوشت راسته گوساله ۲۶۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه ترش یک پیمانه
فلفل سفید یک قاشق چای خوری
نمک دریایی به میزان لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
طرز تهیه بیف استراگانف روسی
ابتدا در مورد گوشت نکته ای را باید بگوییم. برای پخت بیف استراگانف باید گوشتی انتخاب کنیم که نیاز به پخت زیادی نداشته باشد لذا قسمت هایی از گوشت گوساله یا گوسفند را انتخاب می کنیم که نرم و لطیف باشد و با یک تفت ساده در روغن بپزد. برای همین شما می توانید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا استیک تی-بن استفاده کنید. دقت کنید که برش گوشت ها بسیار مهم است. یک تکه گوشت راسته گوساله را بردارید و به شکل نازک و اریب برش دهید
اول گوشت ها را مانند شکل بالا ورقه ای و نازک برش می دهیم و بعد به شکل خلالی در می آوریم.
در ادامه گوشت های خلالی را در یک کاسه می ریزیم و آنها را مزه دار می کنیم. برای مزه دار کردن تخم گشنیز را پودر می کنیم و به آن اضافه می کنیم سعی کنید خودتان پودر کنید که عطر بیشتر داشته باشد. پودر فلفل سفید و نمک دریایی و روغن زیتون و نصف قاشق غذاخوری خردل تند و یک حبه سیر له شده را به گوشت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم برود. با این گوشت های مرینیت شده می توانید پاستا و پیتزا هم درست کنید.
سیب زمینی را نیز بسیار زیر و شکل رشته ای خرد و سپس سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.