#چاو_چامین_گوشت #غذای_چینی #دانستنی #بیشتر_بدانیم
چاو چامین گوشت، واقعاً راحته. در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چاو چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان نیز بسیار سازگار است. از شما دعوت می کنیم برای تهیه این نوع غذا، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای چاو چامین گوشت:
سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
سس ورچستر شایر 100 گرم
سویا سس 100 گرم
جوز هندی نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
استرانیس یک قاشق چای خوری
جوانه ماش یا گندم 100 گرم
فلفل دلمه رنگی (سبز، قرمز، زرد یا نارنجی؛ هررنگ که خودتون دوست دارین) یک یا دو عدد
کدو یک عدد
فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) 300 گرم
سس اویستر صدف 100 گرم
روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..
طرز تهیه چاو چامین گوشت:
1-سبزیجاتی را که خدمتتون عرض شد( از قبیل فلفل دلمه و کدو )خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.
2-اول در داخل قابلمه ای که آب آن در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.
3-اکنون سریع زیر آب سرد سردشون کنید.
4- درون ماهیتابه گوشت ها را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.
5- سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.
فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما ، مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست، باید تنها دو دقیقه طول بکشد در غیر این صورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.
6-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده. باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره (بستگی به ذائقه خودتون داره.)
اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید می توانید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.
سس سیر یا پودر سیر
فلفل سیاه
جوز هندی
کمی پودر میخک
جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.
منبع: آکا ایران