1

خواص خربزه

  • کد خبر : 6005
  • 05 مرداد 1395 - 14:21
خواص خربزه

خَربُزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه‌اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد.خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A ، B1 ، B2 ، B6 و ویتامین C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می‌شود این دو نوع کم آب‌تر هستند.

#خواص_خربزه #دانستنی #بیشتر_بدانیم

خَربُزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه‌اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد. خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است.

خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A ، B1 ، B2 ، B6 و ویتامین C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می‌شود که البته این دو نوع کم آب‌تر از خربزه هستند.

خواص غذایی و درمانی خربزه

خربزه دارای ویتامین A ، B1 ، B2 ، B6 و ویتامین C است.

هیچگاه خربزه را ناشتا نخورید امکان دارد باعث فلج شود و یا تب‌های صفراوی به وجود آید.

بهترین زمان خوردن خربزه میان دو وعده غذا می‌باشد.

پوست خشک خربزه 10 گرم در 50 سی سی آب جوشانده روزی چهار مرتبه میل شود امکان انداختن سنگ کلیه و مثانه را دارد.

کمی پوست خشک خربزه باعث زود پخته شدن گوشت می‌شود.

مالیدن پوست خربزه به صورت باعث جلای پوست می‌شود.

پوست خربزه در حمام اگر به بدن مالیده شود، پاک کننده خوبی است.

کسانی که کم خون هستند خوردن خربزه را 2 ساعت بعد از غذا فراموش نکنند.

خربزه ادرارآور و لینت دهنده است.

خربزه به معالجه کیسه صفرا کمک می‌کند.

خواص خربزه1

خربزه برای کسانی که رماتیسم یا بواسیر دارند، مفید است.

خربزه چاق کننده است در فواصل غذا خورده شود.

برای شفاف شدن پوست و رفع زردی آن از ماسک تخم خربزه + شیره انگور + تخم زیتون استفاده نمایید.

برای از بین بردن منافذ و سوراخ‎ها‌، تخم خیار + تخم کدو + تخم خربزه به مقدار مساوی پودر کرده در شیر حل نموده به مدت نیم ساعت به صورت ماسک روی پوست بگذارید.

اگر خانم های حامله در ماه های اول از خربزه استفاده کنند، امکان دارد که نوزاد آن ها پسر شود در هر صورت باعث زیبایی نوزاد خواهد شد.

خربزه قوه باه را زیاد می‌کند..

خربزه در ازیاد نسل تأثیر فراوان دارد.

خربزه زیاد کننده شیر است.

خربزه ترشحات کلی بدن را زیاد می‌کند.

امام صادق(ع) فرموده‌اند: خوردن خربزه دارای چند خصلت و خاصیت است مانند:

الف) نیروی جنسی را زیاد می‌کند.

ب) مثانه را شستشو می‌دهد.

پ) ادرار را زیاد می‌کند.

ت) رسوبات مثانه را حل کرده و رد می‌نماید.

اگر بعد از غذا خربزه سرد خورده شود، معده و روده‌ها دچار اختلالات خواهد شد.

کسانی که صورت خشک دارند، اگر هر شب صورت خود را با آب خربزه بشویند، خشکی برطرف خواهد شد.

اشخاص مسلول، خوردن خربزه را فراموش نکنند.

خوردن خربزه به جوان ماندن پوست کمک می‌کند.

در موقع خوردن خربزه از خوردن نمک و فلفل خودداری شود.

خربزه برای کسانی که نقرس دارند، مفید است.

خربزه موجب رشد کودکان می‌شود.

خربزه یک میوه خوب برای سالمندان است و در سستی و بی‌حالی آن ها اثر نیکویی دارد.

کسانی که امراض سودایی دارند، خوردن خربزه را فراموش نکنند.

خربزه تصفیه کننده روده‌ها می‌باشد.

کسانی که کک مک دارند می توانند ضماد گوشت خربزه را روی پوست بگذارند. البته اگر تخم خربزه کوبیده با موز مخلوط نمایند و روی کک مک‌ها بگذارند، مفیدتر است.

خربزه دفع کننده حرارت جگر است.

تخم خربزه کرم کش است.

اگر 2 ساعت بعد از مصرف غذای گوشتی خربزه بخوریم باعث می شود که سمومی که بر اثر مصرف گوشت و مواد چربی در خون و سلول های بدن ایجاد شده است، خنثی و دفع ‎شوند.

امام رضا فرموده‌اند: خوردن خربزه ناشتا موجب قولنج می‌شود.

خوردن خربزه باعث از بین رفتن سیاهی صورت می‌شود.

ضماد خربزه برای تسکین ورم و درد چشم و ورم‌های سخت نافع است.

تخم بو داده خربزه باعث زیاد شدن میل جنسی در آقایان می‌شود.

خوردن خربزه موجب نشاط و فعالیت اعصاب می‌شود.

خربزه انسان را از جذام در امان می‌دارد.

خوردن خربزه باعث می‌شود که دردهای پنهان آشکار شوند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

0/5 (0 نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=6005

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi