7

دستور پخت حلوای باقلوا

  • کد خبر : 5044
  • 18 ژوئن 2016 - 9:28
دستور پخت حلوای باقلوا

حلوا باقلوا یک دسر مقوی خوشمزه است که در ایام ماه رمضان، ایرانی ها برای سفره افطاری تهیه می کنند که باب طبع افراد روزه دار است. علاوه بر این که مواد لازم برای تهیه آن در سترس می باشد، طرز پخت آن نیز بسیار آسان و مناسب روزهای ماه مبارک رمضان و حال روزه داران می باشد. همچنین از این دسر به عنوان غذا برای روزهای عادی و خیرات نیز می توان استفاده کرد.

#حلوای_باقلوا #دانستنی #بیشتر_بدانیم

حلوا باقلوا یک دسر مقوی خوشمزه است که در ایام ماه رمضان، ایرانی ها برای سفره افطاری تهیه می کنند که باب طبع افراد روزه دار است. علاوه بر این که مواد لازم برای تهیه آن در سترس می باشد، طرز پخت آن نیز بسیار آسان و مناسب روزهای ماه مبارک رمضان و حال روزه داران می باشد. همچنین از این دسر به عنوان غذا برای روزهای عادی و خیرات نیز می توان استفاده کرد.

مواد لازم:

آرد گندم سفید سه لیوان

شکر دو لیوان

روغن یک لیوان

زعفران ساییده حل شده پنج قاشق غذا خوری

آب سه لیوان

گلاب یک فنجان

طرز تهیه:

جهت تهیه حلوای باقلوا ابتدا روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود.

در حین سرخ شدن آرد یک قابلمه هم آب و شکر را روی شعله می گذاریم تا آب و شکر خوب حل شود( نه که قوام بیاید ). بعد از حل شدن شکر زعفران و گلاب را هم داخل شربت ریخته، شعله گاز را خاموش می کنیم. می توانید شربت را زودتر از سرخ کردن آرد انجام دهید که حواستان فقط به سرخ شدن آرد باشد.

وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده آن بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست.

شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.

سپس حلوا را در سینی می کشیم و می گذاریم سرد شود. بعد به صورت لوزی برش می زنیم. یکی از لوزی ها را برمی داریم و روی آن پودر پسته می ریزیم و لوزی بعدی را روی آن می گذاریم و کمی فشار می دهیم که دو تا لوزی به‌هم بچسبند. می‌توانیم لوزی ها را از وسط نصف کنیم و با خلال بادام روی آن را تزئین کنیم.

منبع: سایت آشپزها

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=5044

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi