3
دانستنی؛

پنج میوه ضد سرطان را بشناسید

  • کد خبر : 142196
  • 21 می 2023 - 10:44
پنج میوه ضد سرطان را بشناسید

دانستنی آنلاین: اکثر میوه ها به رغم آنکه این روزها قیمت بالایی دارند اما به شما کمک می‌کند تا ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر مورد نیاز بدن را دریافت کنید. به گزارش دانستنی آنلاین، این روزها به رغم آنکه قیمت میوه و دیگر خوراکی ها هر روز بالاتر می روند اما این […]

دانستنی آنلاین: اکثر میوه ها به رغم آنکه این روزها قیمت بالایی دارند اما به شما کمک می‌کند تا ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر مورد نیاز بدن را دریافت کنید.

به گزارش دانستنی آنلاین، این روزها به رغم آنکه قیمت میوه و دیگر خوراکی ها هر روز بالاتر می روند اما این افزایش قیمت در مقابل افزایش قیمت دارو و خدمات پزشکی و از آن بدتر کمبود روزافزون دارو بهای ناچیزی به شمار می رود چرا که با مصرف میوه موجب می شود شما کمتر با خطر حملات قلبی، سکته مغزی و حتی سرطان مواجه شوید.

یک مطالعه در استرالیا  نشان داد آمار ابتلا به دیابت نوع ۲ در افرادی که حداقل دو وعده میوه در روز مصرف می‌کنند، ۳۶ درصد پایین‌تر است.

گفته می‌شود برخی از انواع میوه‌ها نسبت به بقیه، از ارزش غذایی و مزایای سلامتی بیشتری برخوردارند. در ادامه به پنج مورد از آنها اشاره می‌شود.

۱) سیب

سیب منبع عالی فیبر است و در حفظ سلامت روده و قلب نقش بسزایی دارد. یک مطالعه کوچک در سال ۲۰۲۰ نشان داد که خوردن دو عدد سیب در روز به مدت ۸ هفته باعث کاهش کلسترول بد، تری گلیسیرید و سایر نشانگرهای بیماری قلبی در افراد می‌شود. همچنین فیبر محلول موجود در سیب به تغذیه باکتری‌های مفید روده کمک می‌کند.

۲) گیلاس
گیلاس میوه‌ای خوشمزه و مملو از مواد مغذی و مفید از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی است که در کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو نقش دارند.

۳) آلو خشک

اگر یافتن یا نگهداری آلوی تازه برایتان سخت است، بد نیست آلوی خشک شده را امتحان کنید. بر اساس مطالعات، خوردن پنج عدد آلو خشک در روز به حفظ تراکم استخوان، به ویژه در افراد مبتلا به پوکی استخوان، کمک می‌کند.

۴) موز

موز میوه‌ای عالی برای تأمین انرژی، به خصوص قبل از ورزش، است. یک موز متوسط دارای ۲۷ گرم کربوهیدرات برای سوخت‌رسانی به بدن است و به راحتی هضم می‌شود.

۵) هندوانه

هندوانه سرشار از لیکوپن است؛ آنتی‌اکسیدانی که می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش دهد و سلامت قلب را بهبود ببخشد. لیکوپن، علت قرمز بودن هندوانه است و در میوه‌های دیگری مانند گریپ فروت و حتی گوجه فرنگی نیز یافت می‌شود.

شاید جالب باشد که بدانید پوست هندوانه نیز خاصیت خوراکی دارد و سرشار از فیبر و حاوی اسیدهای آمینه مفیدی مانند سیترولین است که سلامت قلب را بهبود می‌بخشند.

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=142196

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi