3

دانستنی آشپزی/ نکات مهم برای پخت فسنجان

  • کد خبر : 107255
  • 19 نوامبر 2021 - 9:58
دانستنی آشپزی/ نکات مهم برای پخت فسنجان

خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. خورش فسنجان؛ یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی به گزارش دانستنی انلاین، خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورش در جاهای گوناگون کشور به گونه ملس، ترش و […]

خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.

  • خورش فسنجان؛ یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی

به گزارش دانستنی انلاین، خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورش در جاهای گوناگون کشور به گونه ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود. با ما همراه باشید تا با دانستن چند نکته، یک خورشت فسنجان خوشمزه و پرملاط و غلیظ داشته باشید.

* نکات کلیدی برای تهیه ی فسنجون جا افتاده و خوش طعم

– نخستین و مهمترین نکته در مورد تهیه این خورشت خوش‌مزه، گردوها را به صورت کامل خرد و یا چرخ کنید، چون اینگونه همه روغن گردو به درون خورشت پس داده می‌شود.

– اگر می خواهید کمی زیر دندان بیاید، یک چهارم مغز گردو را یک مرتبه چرخ کنید و بقیه را سه بار چرخ کنید.

– برای اینکه گردو روغن بیشتری پس بدهد، بهتر است موقعی آن را چرخ کنید که می خواهید فسنجان را تهیه کنید.

– دقت کنید که گردوها را به‌ گونه خام به خورشت اضافه نکنید، قبل از آن گردوها را تفت دهید. توجه کنید که تفت دادن را خیلی ادامه ندهید، چون باعث تلخی خورشت می شود.

– اگر در تهیه خورشت از گوشت استفاده می‌کنید می‌توانید گوشت چرخ شده را به صورت قلقلی در آورده تا خورشت زیباتر باشد.

– اگر خورشت فسنجان ملس دوست دارید بازهم برای خوش عطروطعم شدن و بهتر شدن رنگ خورشت یک قاشق غذاخوری به آن شکر اضافه کنید. با اضافه کردن شکر، رنگ خورش قدری تیره‌تر می‌شود.

– اگر پس از اضافه کردن گردو بازهم حس کردید، خورشت قدری آبدار شده است می‌توانید یکی از سه روش زیر را اجرا کنید:

* یک عدد سیب را پوست گرفته، رنده و ریز کنید و به خورشت اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت فسنجان می‌شود.

* اضافه کردن ۳ تا ۴ عدد آلو بخارا هم می‌تواند باعث غلیظ‌تر شدن خورشت شود.

* همینطور استفاده از سیب زمینی رنده شده با رنده ریز نیز می‌تواند روش خوبی برای لعاب‌دار کردن خورشت فسنجون باشد.

– به جای اینکه همان اول مقدار زیادی آب در خورشت بریزید، سعی کنید خورشت کم آب باشد و هر بار که احتیاج به آب داشت، یک لیوان آب سرد در فسنجان بریزید و این کار را ادامه دهید تا غذا جا بیفتد.

– اگر گوشت مرغ کاملا پخت، ولی خورشت هنوز رقیق بود، برای پیشگیری از وارفتن مرغ، آن را از فسنجان بیرون بیاورید و هنگامی که خورشت جا افتاد، مرغ را به آن اضافه کنید.

– برای اندازه کردن ترشی فسنجان، آن را کم کم اضافه کنید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بعد دوباره غذا را بچشید و اگر نیاز داشت باز رب انار اضافه کنید.

– پخت فسنجان تقریبا پنج تا شش ساعت زمان لازم است، تا خورش به طور کامل جا افتاده و روغن بیندازد؛ پس صبر کنید و بگذارید تا خورش کم کم جا بیفتد.

– استفاده از هرگونه ادویه‌جات در خورشت سلیقه‌ای است ولی استفاده از زعفران می‌تواند رنگ خورشت را بهتر کرده و عطروطعم خاصی به آن بدهد. همینطور استفاده از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل بهترین ادویه‌جاتی هستند که باید در مورد فوت‌وفن خورشت فسنجان بدانید.

– اگر در آخر پخت، غذا هنوز به اندازه کافی روغن نیفتاده است، می توانید برای یک ساعت هر ۱۵ دقیقه یک تکه یخ کوچک به خورشت اضافه کنید تا به روغن بیفتد./بیتوته

انتهای پیام///

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=107255

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi