3

خودتون سوهان عسلی درست کنید و کنار چایی حالشو ببرید!

  • کد خبر : 133804
  • 26 نوامبر 2022 - 19:58
خودتون سوهان عسلی درست کنید و کنار چایی حالشو ببرید!

سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خوردنش در شب های سرد پاییز و زمستان کنار چایی می چسبد. به گزارش دانستنی آنلاین، معروف ترین سوهان ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق‌العاده لذیذ […]

سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خوردنش در شب های سرد پاییز و زمستان کنار چایی می چسبد.

به گزارش دانستنی آنلاین، معروف ترین سوهان ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق‌العاده لذیذ می باشد که به صورت خانگی نیز می توان آن را تهیه نمود.

 

مواد لازم تهیه سوهان عسلی:

عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم)

خلال بادام: نصف پیمانه (150 گرم)سوهان عسلی

شکر :یک پیمانه سرخالی (150 گرم)

زعفران ساییده :یک قاشق چایخوری

روغن آبکرده :4 قاشق سوپخوری(100 گرم)

طرز تهیه سوهان عسلی :

ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.

در ظرفی عسل ، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا  قرار دهید تا یکنواخت شوند.

در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید  تا بادام ها هم طلایی شوند.

زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.  مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.

برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه ، کمی از مایع را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.

در این مرحله ، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.

بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بلافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهان ها قرار دهید.

بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.

نکات کلیدی در تهیه سوهان عسلی:

  • هنگام استفاده از مایعات نظیر آب پرتقال زیاده روی نکنید. و فقط در حد چند قطره برای متفاوت کردن طعم سوهان استفاده کنید چون مصرف زیاد آن باعث میشود بافت سوهان تغییر کند.
  • مایعات را در انتهای کار به مواد سوهان اضافه کنید.
  • برای اینکه از قوام مایه مطمئن شویم مقداری از آن را با قاشق در آب سرد بریزید و اگر به سرعت خودش را گرفت و شیشه ای شد یعنی زمان پخت آن کافی می باشد.
  • مایه سوهان را نباید زیاد هم بزنید چون باعث میشود روغن از شکر جدا شود و سوهان شکرک بزند.
  • در هنگام ریختن مواد سوهان در سینی باید ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید و حرارت زیر آن را کم‌کم کنید. در حدی که مواد گرم بمانند.
  • سوهان ها را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید تا خیس و چسبنده نشود. / نمناک
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=133804

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi