0

بانک های کدام استان به مردم سخت تر وام می دهند؟

  • کد خبر : 132731
  • 20 نوامبر 2022 - 10:31
بانک های کدام استان به مردم سخت تر وام می دهند؟

استاندار فارس با اشاره به اینکه بانک‌ها از امکانات استان فارس استفاده می‌کنند اما آنگونه که باید همکاری نمی‌کنند. به گزارش دانستنی آنلاین، کافی است که سرمایه گذار و تولید کننده باشی و بعد از مدت ها دویدن در ادارات بتوانی مجوز دریافت تسهیلات را از یکی بانک ها دریافت کنید بعدا متوجه خواهید شد […]

استاندار فارس با اشاره به اینکه بانک‌ها از امکانات استان فارس استفاده می‌کنند اما آنگونه که باید همکاری نمی‌کنند.

به گزارش دانستنی آنلاین، کافی است که سرمایه گذار و تولید کننده باشی و بعد از مدت ها دویدن در ادارات بتوانی مجوز دریافت تسهیلات را از یکی بانک ها دریافت کنید بعدا متوجه خواهید شد که داد همه افراد اعم از مسئولان و سرمایه گذاران بی دلیل نیست.

این در حالی است که تولید کنندگان هنگام تشکیل پرونده در بانک ها به صراحت عنوان کرده اند که مسئولان بانکی گفته اند که قبل از دریافت تسهیلات و تشکیل پرونده، آش تاخیر در پرداخت تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی آن قدر شور شده که داد تمام مسئولان استان اعم از مقام ارشد استان و نمایندگان مجلس هم در آورده است اما اینکه تاکنون اقدام قابل توجهی در جهت تسهیل در روند پرداخت وام های تولیدی انجام نشده است از موضوعاتی است که نیاز به بررسی و ارزیابی بیشتر دارد.

رتبه 29 بانک های فارس در دریافت تسهیلات

استاندار فارس با اشاره به اینکه بانک‌ها از امکانات استان فارس استفاده می‌کنند اما آنگونه که باید همکاری نمی‌کنند، گفت: امنیت بانک‌ها نیز در استان تامین‌ می‌شود، اما اگر قرار باشد همکاری نکنند باید از این استان خداحافظی کنند.

محمد هادی ایمانیه افزود: باید در حوزه اعطای تسهیلات منابع، تدبیری اندیشیده شود، چراکه باعث گفت و گوهای متعدد و متنوع و بی‌نتیجه در استان فارس شده است.

وی افزود: با توجه به وسعت استان فارس و فعالیت خوب اقتصادی در بخش خصوصی، استان فارس رتبه ۲۹ کشور در زمینه دریافت تسهیلات بانکی را کسب کرده و نیاز است که در زمینه رفع این مسئله فکری اندیشیده شود.

تمام ساختار اقتصادی معیوب است

آن طور که شرفی رئیس خانه صمت فارس می گوید: سالهاست که بحث های زیادی در رابطه با نحوه فعالیت بانک ها و پرداخت تسهیلات مطرح می شود اما هیچ کدام به جایی هم نمی رسد و به نظر می رسد تنها ساختار بانک ها مشکل ندارد و دیگر بخش ها و سازمان ها با اشکال و ایراداتی مواجه هستند.

سهراب شرفی به فرض اینکه بانک ها تسهیلات زیادی به واحدهای تولیدی و کارخانه ها پرداخت کنند اما نبود صادرات باعث می شود که همچنان در حوزه اقتصاد با مشکل مواجه باشیم، می افزاید: بسته بودن درب ها و بازار دنیا به روی فعالان اقتصادی کشور و مشکل در نقل و انتقالات مالی باعث می شود تا فعالان اقتصادی و صنعتگران با ظرفیت بسیار پائین و ناچیز فعالیت کنند.

باز شدن بازارهای دنیا تولید کنندگان را از تسهیلات بی نیاز می کند

وی با اشاره به اینکه تولید محصولات با ظرفیت اندک باعث می شود تا تولید کنندگان و صنعتگران در هزینه ها با مشکل مواجه شوند، ادامه می دهد: اما در صورت باز بودن بازار های دنیا و داد و ستد در سطح بین الملل و بازگشایی ال سی باعث می شود تا صنعتگران از دریافت تسهیلات و بوروکراسی های حاصل از آن بی نیاز شوند.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس در ادامه با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا واحدهای تولیدی نیازمند سرمایه در گردش و چشم انتظار بانک ها نیستند، بیان می کند: شرکت واحدهای تولیدی در نمایشگاه دنیا کالاهایشان را پیش فروش و در نهایت منجر به گشایش اعتبار خواهد شد که در نهایت به مواد اولیه تبدیل می شود.

اقتصاد ایران تابع ساختار تجارت جهانی نیست

شرفی با اشاره به اینکه وابستگی کارخانه ها به سرمایه در گردش و نیازمند بودن صنایع به بانک تنها بیانگر این موضوع است که اقتصاد ایران تابع ساختار تجارت جهانی نیست می افزاید: حاکم نبودن مکانیسم تجارت جهانی بر تولید در کشور ایران باعث شده تا تجارت نقش اساسی در اقتصاد ایران ایفا نکند.

رئیس خانه صمت فارس با بیان اینکه زمانی که تجارت در اولویت باشد سرمایه تجاری مادی و معنوی به کمک صنعت می آید خاطر نشان می کند: ذکر این نکته ضروری است که صنعت به هیچ وجه به تنهایی نمی تواند موفق باشد و در صورتی که تمام تسهیلات و منابع را هم به بخش تولید اختصاص دهیم اقتصاد بدون موارد ذکر شده نمی تواند موفق باشد.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس با اشاره به اینکه زمانی که تولید کنندگان از حضور در بازارهای جهانی محروم اند پرداخت تسهیلات چندان کمکی به اقتصاد نمی تواند بکند، بیان می کند: در اولویت نبودن تجارت و نبود دیپلماسی تجارت باعث به مشکل خوردن تولید می شود و این در حالی است که مشکل اصلی اقتصاد ایران از بعد از تولید کالا آغاز می شود.

شرفی با اشاره به اینکه تنها بانک در اقتصاد مشکل ندارد و در حوزه اقتصاد با چالش هایی مانند قانون، دستورالعمل  و … مواجه هستیم خاطر نشان می کند: با توجه به اینکه بانک ها حدود 20 درصد به سپرده گذاران سود پرداخت می کنند بنابراین باید بتوانند این منابع را تامین کنند.

رئیس خانه صمت فارس با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا تولید کنندگان محصولاتشان را به امید آینده ای بهتر در انبار ها ذخیره نمی کنند، ادامه می دهد: متاسفانه انبار در دنیا منسوخ است و وجود انبار در واحدهای تولیدی در دیگر کشورها بیانگر ناتوانی و ضعف در مدیریت است.

وی با اشاره به اینکه ساختار دولتی و زیر ساخت ها در حوزه اقتصاد با مشکل مواجهند، و وزرا و مسئولان اقتصادی به جای درمان چالش ها به دنبال راهکارهستند، می افزاید: مسئولان باید نسخه واحدی در حوزه اقتصاد داشته باشند و دریافت پست و تصدی صندلی ها بدون هیچ دانشی شرایط را روز به روز بد تر می کند.

لزوم برخورد جدی و قاطع استانداری با بانک های استان

قادری نماینده شیراز و زرقان هم در ادامه با بیان اینکه مشکلات بانک ها تا حدودی به استانداری استان بر می گردد و در این شرایط نیاز است تا استانداری به صورت جدی و قاطع با بانک های استان برخورد کند، می گوید: در شرایط فعلی استانداری یا معاونت اقتصادی استاندار باید یک فردی را به عنوان مشاور بیمه و بانک به کار گیرد تا بانک ها را به پای کار بیاورد و با تعلل و بهانه گیری بانک ها به صورت جدی برخورد کند.

جعفر قادری با بیان اینکه وضعیت بهبود بانک ها در استان فارس نیاز به یک سری جلسات مستمر دارد، می گوید: متاسفانه نسبت پرداخت تسهیلات به سپرده ها در فارس خوب نیست و این نسبت باید اصلاح شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر حل مشکلات بانکی در استان فارس می افزاید: قطعا باید بتوانیم از این ظرفیت ها به نحو احسن  استفاده کرد.

خروج سپرده های مردم استان به دیگر استان ها توجیه پذیر نیست

نماینده شیراز و زرقان با اشاره به اینکه خرج شدن سپرده های مردم استان در دیگر نقاط کشور به هیچ وجه توجیه و مفهوم ندارد، بیان می کند: در حال حاضر نیاز است تا مدیر کل اقتصاد و دارائی استان و معاونت اقتصادی استانداری باید برخورد جدی در این بخش داشته باشند.

قادری در ادامه با اشاره به اینکه مشکل در حوزه های بیمه و بانکی در استان فارس به شدت جدی است، می گوید: در این شرایط نیاز است تا واحدها و کارخانه هایی که مشکل بانکی دارند بتوانند از طریق مشاور استاندار حل و فصل کنند.

ساختار فعلی بانکی در استان فارس پاسخگوی نیازهای واحد تولیدی نیست

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه با بیان اینکه ساختار فعلی بانکی در استان فارس پاسخگوی نیازهای واحد تولیدی نیست، می گوید: شاید در یک استانی کوچکتری معاونت اقتصادی استاندار از پس تمام امور بیاید اما در فارس که دارای 36 شهرستان است نیاز است تا این ساختار تغییر کند.

نماینده شیراز و زرقان با بیان اینکه استان فارس در سپرده گذاری رتبه سوم الی چهارم را در کشور به خود اختصاص داده است، می افزاید: اما در دریافت تسهیلات رتبه استان در کشور شش است پائین بودن رتبه دریافت تسهیلات نسبت به سپرده گذاری در استان باعث شده تا سرانه استان به رتبه 27 نزول پیدا کند که این یک مشکل جدی برای اقتصاد استان است. / ایلنا

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=132731

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi