معمولاً اغلب کسانی که دچار پرفشاری خون یا نارسایی کلیوی هستند، نمیتوانند از فرآوردههای لبنی پرنمک بخصوص پنیرهای شور استفاده کنند. گاهی بدن برخی از این افراد چنان به سدیم نمک حساسیت نشان میدهد که حتی مصرف پنیرهای کم نمک نیز برایشان دردسرساز میشود.
از طرف دیگر چون در اغلب پنیرهای موجود در بازار از خامه و چربیهای نباتی یا حیوانی استفاده میشود، برخی افراد مبتلا به چربی خون بالا و تعدادی از خانوادهها ترجیح میدهند که پنیر روزانهشان را بهصورت خانگی و رژیمی تهیه کنند تا چربی دریافتی به حداقل برسد.
در این نوشتار می توانید آموزش طرز تهیه پنیرکم چرب را به صورت ویدئویی ببینید.
گردآوریشده توسط پایگاه دانستنی آنلاین