دانستنی آنلاین: آش گوجه نوعی پیش غذای محلی به شمار میرود.
به گزارش پایگاه خبری دانستنی آنلاین آش گوجه فرنگی یک از آش های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز باز می گردد.
این آش در تبریز به نام آبغورا آشی یا بامادور آشی معروف می باشد.
این غذای خوشمزه به شیوه های مختلفی پخته می شود و در هر شهری یک نام متفاوت دارد.
مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا؛ گوجه فرنگی، برنج و آبغوره است.
البته به آن انواع حبوبات مختلف اضافه می شود.
این آش به آش آبغوره بسیار شبیه است، اما تفاوت آن ها در این است که دراین آش از میزان گوجه بیشتری استفاده میشود.
بسیاری این غذا رابه عنوان غذای اصلی مصرف میکنند.
این آش در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور تا غرب کشور همچون تبریز و اردبیل طرفدارانی دارد.
در این پست طرز تهیه آش گوجه را که در برنامه لذت آشپزی آسان آموزش داده شده ببیینید.