4

گردهمایی مدیران روابط عمومی کارخانجات و شرکت‌های منطقه ۲۱ تهران برگزار شد

  • کد خبر : 152675
  • 16 آبان 1402 - 16:39
گردهمایی مدیران روابط عمومی کارخانجات و شرکت‌های منطقه ۲۱ تهران برگزار شد

دانستنی آنلاین: گردهمایی مدیران روابط عمومی کارخانجات و شرکت‌های منطقه ۲۱ تهران امروز صبح (سه شنبه) با حضور مدیران و مسئولین شهرداری این منطقه برگزار شد. به گزارش دانستنی آنلاین: در این نشست رئیس مرکز ارتباطات وزارت صمت گفت: وزارت صمت در سند بالادستی که به زودی منتشر می‌شود به هفت جهت‌گیری سیاستی می‌پردازد، جهت‌گیری […]

دانستنی آنلاین: گردهمایی مدیران روابط عمومی کارخانجات و شرکت‌های منطقه ۲۱ تهران امروز صبح (سه شنبه) با حضور مدیران و مسئولین شهرداری این منطقه برگزار شد.

به گزارش دانستنی آنلاین: در این نشست رئیس مرکز ارتباطات وزارت صمت گفت: وزارت صمت در سند بالادستی که به زودی منتشر می‌شود به هفت جهت‌گیری سیاستی می‌پردازد، جهت‌گیری اول، تولید صادرات محور و گذار از مونتاژ و واردات است، جهت‌گیری دوم، ارتقا بهره‌وری و رقابت‌پذیری است، سیاست‌گذاری سوم، کاهش ارزبری و خام فروشی است؛ در سیاست‌گذاری چهارم به اصلاح نظام قیمت‌گذاری دستوری و جایگزینی راهبری تولید و تجارت به جای تصدی‌گری می‌پردازد؛ پنجمین جهت‌گیری سیاستی وزارت صمت ایجاد ثبات در مدیریت و فضای کسب و کار به منظور پیش‌بینی پذیری است؛ سیاست‌گذاری ششم بر بازبینی سازوکارهای نظارتی و بازرسی تاکید دارد و جهت گیری سیاسی هفتم تعهد محیط زیست را در برمی‌گیرد.

احسان آقایی ملایری ادامه داد: بخش عمده‌ای از مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها و شرکت‌ها به مسئله محیط زیست و تعهدات آن‌ها نسبت به این مسئله می‌پردازد؛ ما با حجم بسیار بالای تولیدات صنعتی در کشور روبه رو هستیم که باعث تولید پسماند زیادی می‌شود و شرکت‌ها با کاهش میزان تولید پسماند خود می‌توانند بیشتر به تعهدات خود در زمینه حفظ محیط زیست عمل کنند.

وی بیان کرد: صنایع باید بخش عمده‌ای از موضوع مسئولیت اجتماعی شرکتی(csr) خود را به مسئله محیط زیست اختصاص دهند چرا که در سیاست‌گذاری وزارت صمت این مسئله از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

آقایی ملایری ادامه داد: روابط عمومی‌ها باید توجه مدیران ارشد صنایع را به مسئله (csr) جلب کنند چرا که اگر صنایع باید به منافع ذی‌نفعان خود در این مسئله توجه داشته باشند.

وی گفت: مسئولیت اجتماعی شرکتی تنها در صورتی می‌تواند موفق باشد که صنایع در شرایط اقتصادی مناسبی باشند چرا که صنعتی که خودش درگیر مشکلات اقتصادی باشد و با بحران روبه رو باشند نمی‌توانند به تعهدات خود در حوزه مسئولیت اجتماعی عمل کند.

آقایی ملایری

پوریا فر شهردار منطقه ۲۱ تهران گفت: صنایع باید از منطقه شهری خارج شوند اما با توجه به گستردگی صنایع در منطقه ۲۱ این امر محقق نشد و به همین دلیل در سال‌های گذشته توجه چندانی به این محدوده نشد و هنوز در اینجا معابر خاکی وجود دارد به همین دلیل ما در سال جاری هزینه‌های را برای ساخت و ترمیم معابر خاکی و فضای سبز اختصاص دادیم و از صنایع نیز درخواست کردیم که ما راهمراهی کنند و این صنایع با توجه به مسئولیت اجتماعی که برعهده دارند با ما همراه شدند.


فرشید اسحاقی مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱، گفت: در جشنواره‌ای که به زودی توسط شهرداری تهران برگزار می‌شود ما به دنبال این هستیم که کارگران و فعالان صنایع را ترغیب کنیم تا از دور ریزها و زباله‌های صنعتی محل کار خود آثاری خلق کنند و در نمایشگاه شب یلدا به نمایش بگذارند.

اسحاقی بیان کرد: یکی دیگه از فعالیت‌های که ما در شهرداری تهران پیگیری میکنیم برگزاری دومین مرحله از طرح “من شهردارم”  است که این طرح به دنبال مشارکت شهروندان در اداره‌ی شهر است و شهروندان می‌توانند طرح‌هایی که برای شهرسازی و زیباسازی شهر نیاز می‌بینند را در سایت ” من شهردارم” را به اشتراک گذارند.

در ادامه نشست؛ رئیس انجمن ملی مسئولیت اجتماعی  با بیان تفاوت میان مسئولیت اجتماعی و مسئولیت اجتماعی شرکت(csr) گفت: در نسل سوم مسئولیت اجتماعی تاکید بر خلق ارز مشترک است و اینکه ما چگونه می‌توانیم ارزش مشترک خلق کنیم، بهره‌برداری از ارش بستگی به نوع نگاه شرکت دارد که میتواند مالی، معنوی و یا ارتباط با جامعه باشد اما موضوع با اهمیت این است که حوزه مسئولیت اجتماعی شرکتی (csr) چگونه تعریف شود.

سید رضا جمشیدی ادامه داد: در بررسی‌هایی که ما در سطح کشور انجام دادیم پی بردیم که اداره روابط عمومی بهترین بازدهی را در تحقق حوزه مسئولیت اجتماعی دارد چرا که روابط عمومی جایگاهی است که رابطه بین داخل و بیرون سازمان را شکل‌می‌دهد و حوزه مسئولیت اجتماعی نیز نوع روابطی است که با جامعه برقرار می‌شود.
جمشیدی گفت: مسئولیت اجتماعی فعالیت‌هایی است که فراتر از وظیفه و قوانینی است که به عهده‌ی ماست که گاهی افراد به اشتباه تکالیف خود را مسئولیت اجتماعی قلمداد می‌کنند در حالیکه مسئولیت اجتماعی کاری اخلاقی است که ما بعداز انجام تکالیف قانونی انجام می‌دهیم.
وی ادامه داد: ما در حوزه مسئولیت اجتماعی دو گروه ذی نفع داریم، گروه اول ذی‌نفعان درون سازمانی شامل کارکنان و مشتریان ماست و ذی‌نفعان برون سازمانی ما، جامعه محلی است.
جمشیدی گفت: مسئولیت اجتماعی هزینه نیست بلکه ثروت‌آفرینی می‌کند چرا که نقاط ضعف و قوت صنایع را مشخص می‌کند، صنایع باید بتوانند آسیبی که می‌زنند را شناسایی کنند و برای رفع آن اقدام کنند.
۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=152675

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.