0

چاو چامین گوشت، غذای چینی

  • کد خبر : 7594
  • 02 شهریور 1395 - 10:16
چاو چامین گوشت، غذای چینی

چاو چامین گوشت، واقعاً راحته. در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان نیز بسیار سازگار است. از شما دعوت می کنیم برای تهیه این نوع غذا، با ما همراه باشید.

#چاو_چامین_گوشت #غذای_چینی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

چاو چامین گوشت، واقعاً راحته. در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چاو چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان نیز بسیار سازگار است. از شما دعوت می کنیم برای تهیه این نوع غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای چاو چامین گوشت:

سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم

سس ورچستر شایر 100 گرم

سویا سس 100 گرم

جوز هندی نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری

اجی نو موتو یک قاشق چای خوری

استرانیس یک قاشق چای خوری

جوانه ماش یا گندم 100 گرم

فلفل دلمه رنگی (سبز، قرمز، زرد یا نارنجی؛ هررنگ که خودتون دوست دارین) یک یا دو عدد

کدو یک عدد

فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) 300 گرم

سس اویستر صدف 100 گرم

روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..

چاو چامین گوشت، غذای چینی1

طرز تهیه چاو چامین گوشت:

1-سبزیجاتی را که خدمتتون عرض شد( از قبیل فلفل دلمه و کدو )خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.

2-اول در داخل قابلمه ای که آب آن در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.

3-اکنون سریع زیر آب سرد سردشون کنید.

4- درون ماهیتابه گوشت ها را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.

5- سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.

مطالب مرتبط  آنچه که درباره ویتامین E لازم است بدانیم

فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما ، مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست، باید تنها دو دقیقه طول بکشد در غیر این صورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.

6-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده. باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره (بستگی به ذائقه خودتون داره.)

اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید می توانید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.

سس سیر یا پودر سیر

فلفل سیاه

جوز هندی

کمی پودر میخک

جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.

منبع: آکا ایران

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: / 5. تعداد امتیازات:

به این خبر امتیاز دهید

0/5 (0 نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=7594

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.