مهارت های زندگی

طرز تهیه مرغ سوخاری با طعم سیر

طرز تهیه مرغ سوخاری با طعم سیر

مواد لازم:

۶ عدد    کراکر نمکی
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ حبه سیر
۴ شاخه جعفری
۱ عدد لیمو
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ عدد بزرگ تخم مرغ
۲ عدد سینه مرغ
به میزان لازم روغن زیتون

مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری با طعم سیر:

۱- سیر را پوست بگیرید.
۲- پوست لیمو را رنده کنید.
۳- بر روی سینه های مرغ با چاقو چند خط بیاندازید. آن ها را در کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و با بیفتک کوب و یا پشت ماهیتابه بکوبید تا کمی صاف شوند.

  1. برای تهیه پودر سوخاری، کراکرهای نمکی را به همراه کره، سیر، شاخه های جعفری، رنده پوست لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شده، سپس آن را در بشقاب بریزید.
  2. آرد را در بشقاب دوم بریزید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.
  3. فیله ها را ابتدا در آرد زده و خوب به آن آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر آن ها را در ترکیب پودر سوخاری ای که تهیه کردید، بزنید. با دست آرد سوخاری را روی فیله ها فشار دهید تا خوب به آنها بچسبد.
  4. هم می توانید فیله ها را در فر بپزید و هم می توانید آن ها را سرخ کنید. برای پخت در فر، از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، فیله ها را روی آن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید.
  5. برای سرخ کردن فیله ها، ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی روغن زیتون در آن بریزید و فیله ها را برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که مغز پخت و ترد شوند، سرخ کنید.
  6. فیله های مرغ سوخاری را با برش های لیمو و در کنار سالاد میل کنید.

منبع: آشپزباشی

پایگاه خبری دانستنی آنلاین

مقالات تصادفی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close