رسپی تارت گوشت
دانستنی آنلاین :تارت گوشت یک غذای خوشمزه و پر طرفداره که مطمئنم خیلی خوشتون میاد.
اگر شما هم علاقمندید این خوشمزه رو درست کنید؛ دعوت می کنم در ادامه با زرین بانو همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت گوشت
آرد | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱۰ گرم |
کره | ۹۰ گرم |
شکر | ۱۵ گرم |
شیر | ۳۱۰ گرم |
مخمر | ۱۰ گرم |
مواد میانی
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰-۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۲۰۰ گرم ( در صورت تمایل) |
ذرت | ۳/۱ پیمانه |
ادویه ها شامل نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه ، پودر سیر ، آویشن | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
درست کردن خمیر تارت
برای درست کردن تارت گوشت خوشمزه ابتدا آرد رو داخل ظرف گودی الک می کنیم.نمک ، شکر و مخمر رو اضافه و ترکیب می کنیم.سفیده ی یک عدد تخم مرغ رو با کمی شیر مخلوط و اضافه می کنیم و بعد مابقی شیر رو کم کم اضافه کرده و هم زنیم تا خمیر جمع بشه.
کره ی به دمای محیط رسیده رو کم کم به خمیر اضافه و ۱۵ دقیقه خوب ورز می دیم تا یک خمیر نرم و لطیف درست بشه.خمیر رو چونه می کنیم و در یک ظرف تمیز چرب شده قرار می دیم و روشو می پوشونیم و به مدت ۱ ساعت استراحت می دیم.
آماده کردن مواد میانی تارت گوشت
یک عدد پیاز رو نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم. کمی روغن اضافه می کنیم و پیاز رو تفت می دیم تا سبک بشه.
در ادامه گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.حالا ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ، پودر سیر و آویشن رو اضافه کرده و تفت می دیم و بعد قارچ های خرد شده رو اضافه و تفت می دیم.
بعد از اینکه پخته شدند ؛ ذرت پخته شده رو اضافه می کنیم و در نهایت رب گوجه فرنگی و کمی سس کچاپ می زنیم و تفت می دیم و بعد از روی حرارت برمی داریم و کنار می زاریم تا خنک بشه.
باز کردن خمیر
بعد از استراحت پف اولیه ی خمیر رو می گیریم و بعد روی سطح کار منتقل کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.دو تا چونه می گیریم. کف و روی چونه ها رو آرد می پاشیم و ابتدا با دست و بعد با وردنه به شکل گرد تقریبا به قطر ۴۰ سانتی متر باز می کنیم.
قرار دادن خمیر و مواد میانی در قالب
یکی از خمیر هایی رو که باز کردیم داخل سینی فر که کاغذ نسوز داره قرار می دیم.حالا روی خمیر پنیر پیتزا می ریزیم. و از روی پنیر مواد گوشتی میریزیم و در نهایت خمیر دوم رو روش قرار می دیم و با فشار دست دو تا لایه ی خمیر رو به هم می چسبونیم و دوباره کمی با دست پهن ترش می کنیم.حالا روشو می پوشونیم و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دوم می دیم.
پخت تارت گوشت
بعد از استراحت دوم برای رومال یک عدد زرد تخم مرغ رو با کمی شیر ترکیب کرده و روی خمیر می زنیم و کمی هم کنجد روش می پاشیم و بعد با چنگال روش سوراخ هایی ایجاد می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه می پزیم.زمانی که روش طلایی شد از فر خارج می کنیم . کنار می زاریم تا از داغی بیوفته و بعد با چاقو یا پیتزا بر به شکل به علاوه و بعد ضربدر برش می زنیم. و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
نوش جونتون
زمان آماده سازی : ۲ ساعت
زمان پخت : ۲۰-۲۵ دقیقه
امیدوارم این نان مغزدار خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.