5

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان

  • کد خبر : 183057
  • 26 دی 1403 - 23:13
طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان
دانستنی آنلاین :آش ماش و قمری از غذاهای سنتی اصفهان است که انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان است. 

دانستنی آنلاین :آش ماش و قمری از غذاهای سنتی اصفهان است که انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان است.

به گزارش دانستنی آنلاین ، آش یک انتخاب عالی برای افزایش مصرف سبزیجات در روزهای سرد زمستانی است. طرز تهیه آش ماش و قمری بسیار ساده است و به خاطر طعم های بی نظیری که درون خود دارد می تواند یک تجربه متفاوت برایتان باشد. پیشنهاد می کنیم حتما این آش خوشمزه و دلچسب را بپزید و از طعم فوق العاه آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان ؛ غذای سنتی مخصوص روزهای سرد زمستان

مواد لازم

ماش ۲۰۰ گرم
گوشت گردن گوسفند ۲۵۰ گرم
پیاز (چهارقاچ شده) ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
پودر زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
کلم قمری ۱ عدد (۱۲۵ گرم)
سرکه سفید ۲ قاشق سوپ‌خوری
استاک سفید گوساله یک پنجم لیتر
سبزی (پاک و خردشده) ۱۲۰ گرم
برنج ۱۵ گرم
پیاز داغ مقداری برای تزیین و داخل آش
نعناع داغ مقداری برای تزیین
سیر داغ مقداری برای تزیین
روغن مایع به مقدار لازم
سبزی آش تره، جعفری و گشنیز (۱۰۰ گرم) ترخون و مرزه (۲۰ گرم)

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه

گوشت گردن را به همراه استاک سفید گوساله و دو عدد پیاز خام که به ۴ قسمت تقسیم کردیم در یک قابلمه با آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کامل بپزد. کمی زردچوبه و فلفل سیاه را نیز می توانید از همان ابتدا به گوشت اضافه کنید اما نمک را حتما در نیمه پخت اضافه کنید. حتما دو سوم قابلمه را آب بریزید چرا که حین پخت آب زیادی بخار می شود.

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان ؛ غذای سنتی مخصوص روزهای سرد زمستان

بعد از پخت، گوشت و پیازها را از آب در می آوریم و استخوان های گوشت را جدا می کنیم و آن را ریش ریش می کنیم و دوباره به قابلمه برمی گردانیم و پیازها را دور می ریزیم.

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان ؛ غذای سنتی مخصوص روزهای سرد زمستان

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان ؛ غذای سنتی مخصوص روزهای سرد زمستان

در ادامه ماش، سبزیجات، برنج، کلم قمری، کمی زردچوبه، پودرتخم گشنیز، فلفل سیاه ، ۳ قاشق غذاخوری پیازداغ و دو قاشق سرکه سفید را به قابلمه اضافه و مخلوط می کنیم، درب ظرف را می گذاریم تا کامل بپزد. اگر آب آش کم بود حتما آب جوش اضافه کنید.

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان ؛ غذای سنتی مخصوص روزهای سرد زمستان

وقتی آش ماش و قمری پخت روی آن را با نعناع، سیرداغ و پیازداغ تزیین می کنیم. نوش جان.

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان ؛ غذای سنتی مخصوص روزهای سرد زمستان

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=183057

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.