دانستنی آنلاین :اگر شما هم به دنبال یک پنیر سالم و خوشمزه خانگی هستید، این مطلب برای شما طرز تهیه پنیر خانگی به سادهترین و خوشمزهترین روش را آماده کرده است.
مواد لازم پنیر خانگی
- شیر محلی پرچرب ۲ کیلو
- سرکه ۶ قاشق غذاخوری
** در تهیه پنیر خانگی، برای هر ۱ کیلو شیر به ۳ قاشق غذاخوری سرکه نیاز داریم.
طرز تهیه پنیر در منزل
- شیر را در ظرف مناسب روی اجاق گذاشته و جوش می آوریم.
- بعد از جوشیدن شیرف با شعله ملایم اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
- پس از ۲۰ دقیقه به ازای هر یک کیلو شیر ۳ تا قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه میکنیم.
- با اضافه کردن سرکه شیر دلمه دلمه میشود؛ شعله را خاموش کرده و پنیر را از شیر جدا کرده و داخل یک پارچه نازک میریزیم.
- آب پنیر باید کاملا گرفته شود اما آب پنیر را دور نریزید.
- حالا روی پنیر پیچیده شده داخل دستمال، یک جسم سنگین قرار دهید تا کاملا آب آن خارج شود.
- پس از گذشت دو ساعت پنیر شما آماده است.
- میتوانید پنیر خانگی خوشمزه را خرد کرده و داخل آب پنیری که جدا کرده بودید و به آن نمک اضافه کرده اید، ریخته و حدود ۴۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از ۲ روز، پنیر شما آماده مصرف است؛ نوش جان کنید.
با چه سرکه ای پنیر درست کنیم؟
بهترین نوع سرکه برای درست کردن پنیر خانگی، سرکه سفید است.