1

راهنمای خرید فر آشپزخانه

  • کد خبر : 4186
  • 29 اردیبهشت 1395 - 8:29
راهنمای خرید فر آشپزخانه

امروزه در بسیاری از خانه ها برای تهیه و پخت ماهی، گوشت، پیتزا از فر استفاده می شود بدون شک داشتن اطلاعات کافی پیش از خرید هر وسیله ای، راهگشا و تسهیل کننده در امر انتخاب خواهد بود.

امروزه در بسیاری از خانه ها برای تهیه و پخت ماهی، گوشت، پیتزا از فر استفاده می شود بدون شک داشتن اطلاعات کافی پیش از خرید هر وسیله ای،  راهگشا و تسهیل کننده در امر انتخاب خواهد بود. از آنجایی که اجاق ها قیمت نسبتاً بالایی دارند و ورودشان به منازل برای سال های طولانی خواهد بود لذا لازم است در انتخاب اجاق و فر خود نهایت دقت را داشته باشیم.

انواع فر از نظر نوع و محل نصب در آشپزخانه به دو دسته توکار و معمولی تقسیم می گردد. در شیوه توکار نصب از داخل کابینت صورت می گیرد و در روش معمولی یا به اصطلاح مبله به صورت پرتابل یا قابل جابجایی می باشد.

فرها از نظر نحوه پخت و پز غذا به فر گازی و فر برقی و فر کانوکشن دسته بندی می شوند که به ترتیب از گاز شهری ، المنت های برقی و امواج مایکروویو استفاده می کنند.

موتور جوجه گردان:

این موتور داخل محفظه  فر اجاق ها تعبیه شده است و می توان با استفاده از آن حتی مرغ کامل را هم به راحتی طبخ و بریان کرد.

سیستم خود تمیز کننده حرارتی:

 این سیستم با بالا بردن زیاد دمای داخلی فر، چربی ها و آلودگی ها را به لایه نازکی از خاکستر تبدیل می کند که پاک کردن آن ها با یک دستمال مرطوب بسیار آسان می شود.  امروزه این سیستم ها با عناوین مختلفی مانند خود تمیز کن پیرولیتیک یا کاتالیزوری در بازار وجود دارند که اساس کار همه آن ها همان از بین بردن رسوبات مواد غذایی با استفاده از حرارت بسیار بالا است.

در سیستم های خود تمیزکن کاتالیزوری، رشته های کاتالیزوری آلودگی ها و چربی ها را به خود جذب می کنند. سپس این آلودگی ها با حرارت بسیار بالای ایجاد شده، از این رشته ها جدا می شود و شما قادر خواهید بود که آن ها را بطور کامل از اجاق خود جدا نمایید.

سبدهای قابل جا به جایی:

این ویژگی برای خانه هایی که متراژ کمتری دارند بسیار مناسب است. در داخل فر بعضی از گازها قسمتی وجود دارد که برای استفاده بهینه از فضا می توان ظروف ادویه، روغن ها و … را داخل آن ها قرار داده و نگهداری کرد تا در مواقعی که برای طبخ غذا به آن ها نیاز داریم، مورد استفاده قرار دهیم.

مزییت فر گازی به فر برقی:

به دلیل این که در کشور ما هزینه های مصرف گاز از انرژی برق خیلی ارزان تر است طبیعتاً فر گازی هزینه پخت کمتری برای خانوار ها ایجاد می کند چراکه _ برای مثال _ شما برای پخت یک مرغ با برق، حداقل ۱۰ کیلووات بر ساعت برق مصرف می کنید که هزینه زیادی برای پخت غذا به حساب می آید؛ ولی اگر همین پخت را با گاز انجام بدهید هزینه های به مراتب کمتری را متحمل خواهید شد.

مزیت فر های ساده به الکترونیکی پیشرفته :

فرهای الکترونیکی به دلیل داشتن برنامه های غذایی از پیش تعیین شده، ممکن است غذاها را مطابق با ذائقه ما ایرانی ها نپزد. یعنی ممکن است در برنامه پخت یک مرغ کامل ، آن را کمتر یا بیشتر از مقداری که ما انتظار داریم طبخ کند. از این رو ممکن است برخی از برنامه های پخت غذا در فرهای الکترونیکی پیشرفته با روش های پخت ما منطبق نباشد و برای همیشه بلا استفاده بماند. از طرفی ، فرهای ساده به دلیل سادگی در عملکرد ، مناسب برای هرگونه پخت و پز هستند ( از غذاهای متنوع گرفته تا انواع کیک و شیرینی ).

انواع سیستم حرارت دهی و مزایای آن :

توجه داشته باشید که معمولاً کمترین حالت حرارت دهی در فر نیز احتیاجات شما را بر آورده خواهد کرد چرا که برای پختن کیک ، پیتزا ، مرغ ، سوسیس ، مرغ و سایر مواد غذایی ،  اگر فری با المنت “بالا-پایین” و “هوای سه بعدی” داشته باشید کفایت خواهد کرد . سایر سیستم های حرارت دهی فقط کار شما را راحت تر یا سریع تر انجام خواهد داد.

اما از این مقایسه کوتاه که بگذریم به مواردی می رسیم که باعث بالارفتن تنوع فر در بازار می شود. همین تنوع زیاد ممکن است گاهی انتخاب را برای ما سخت کند.

انواع فر از نظر ظرفیت های استاندارد در بازار :

۱ –  ۲۵ لیتری

۲ –  ۲۸ لیتری

۳ – ۴۰ لیتری

۴ – ۵۵ لیتری

۵ – ۶۵ لیتری

۶ – ۷۰ لیتری

انواع فر از نظر سایزهای استاندارد برای فرهای توکار :

۱ – فر ۶۰ سانتی متری

۲ – فر ۹۰ سانتی متری

۳ –  فر ۱۲۰ سانتی متری

* توجه کنید فقط همین شیوه های حرارت دهی وجود دارد و اگر چیزی جز این موارد در بازار مشاهده کردید ، ترکیبی از چند حالت است.

در آخر باید این مطلب را ذکر کنیم ، اگر قصد خرید یک دستگاه فر را برای منزل خود دارید، بهتر است با در نظر گرفتن اطلاعاتی که از این مطلب کسب کردید ،  مصرف انرژی فر، عایق بندی بدنه برای حفظ دمای داخلی، تحمل دمای شیشه داخلی،  شرکت گارانتی کننده، جنس بدنه داخلی، کیفییت درب فر، سیسیتم فر، سایز و اندازه فر را هنگام خرید مد نظر قرار دهید.

منبع:

https://store.steelalborz.com

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

0/5 (0 نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=4186

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi