تاریخ و جامعه

برنامه جهانی غذا (WFP) تاریخچه و اهداف آن +اینفوگرافیک

24 مهر ( 16 اکتبر ) روز جهانی غذا

برنامه جهانی غذا شاخه کمک غذایی سازمان ملل متحد (به انگلیسی: (World Food Programme (WFP) بزرگترین نهاد انسانی جهان است. این سازمان از طریق اداره مرکزی خود در رم و بیش از ۸۰ دفتر در کشورهای دیگر، جهت کمک به مردمی که قادر به تأمین غذای کافی جهت اعضای خانواده خود نیستند تلاش می‌کند.

اهداف و راهبردهای برنامه جهانی غذا

این برنامه در راستای رسیدن به اهداف اصلی خود یعنی ریشه کن کردن گرسنگی و سوء تغذیه بواسطه رفع نیازهای غذایی تلاش می‌کند.

برنامه جهانی غذا پنج هدف استراتژیک دارد که عبارت است از:

  1. نجات جان افراد و حمایت از امرار معاش در مواقع اضطراری
  2. جلوگیری از گرسنگی حاد و سرمایه‌گذاری برای آمادگی در مقابل بلایای طبیعی و کاهش اثرات آن
  3. بازگرداندن و بازسازی زندگی و امرار معیشت‌ها بعد از جنگ و بلایای طبیعی یا در شرایط گذار
  4. کاهش گرسنگی مزمن و کمبود تغذیه ای
  5. تقویت توانائی ملت‌ها برای مهار گرسنگی از طریق سیاست‌های واگذاری و خرید محلی
از مجموعه فعالیت‌های برنامه جهانی غذا می‌توان موارد زیر را نام برد:
  • مقابله با کمبود ریز مغذی‌ها
  • سعی در کاهش مرگ و میر کودکان
  • بهبود سلامتی مادران
  • مبارزه با بیماری‌هایی از قبیل اچ آی وی
  • پروژه‌های غذا در ازای کار که به ارتقاء محیطی و ثبات اقتصادی و فرهنگی محصولات کمک می نماید.

منبع: ویکی پدیا

با اینفوگرافیک زیر با برنامه جهانی غذا (WFP) بیشتر آشنا شویم:

برنامه جهانی غذا (WFP) تاریخچه و اهداف آن +اینفوگرافیک

منبع اینفوگرافیک : ایرنا

پایگاه خبری دانستنی آنلاین

مقالات تصادفی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close