1

با اجتناب از این 18 اشتباه رایج، آشپز بهتری شوید ! /دانستنی آشپزی

  • کد خبر : 131932
  • 13 نوامبر 2022 - 15:02
با اجتناب از این 18 اشتباه رایج، آشپز بهتری شوید ! /دانستنی آشپزی

به گزارش دانستنی آنلاین،  همه ما عاشق دریافت نکات آشپزخانه هستیم، آن ترفندهای کوچکی که باید انجام دهیم تا آشپز بهتری داشته باشیم. اما گاهی اوقات این نکات مربوط به چیزهایی است که باید از انجام آنها دست برداریم. پس با دانستنی آنلاین همراه باشید تا بتوانید با دوری از نکات ذکر شده اشپزی خود را بهبود […]

به گزارش دانستنی آنلاین، 

همه ما عاشق دریافت نکات آشپزخانه هستیم، آن ترفندهای کوچکی که باید انجام دهیم تا آشپز بهتری داشته باشیم. اما گاهی اوقات این نکات مربوط به چیزهایی است که باید از انجام آنها دست برداریم. پس با دانستنی آنلاین همراه باشید تا بتوانید با دوری از نکات ذکر شده اشپزی خود را بهبود ببخشید.

1. نخواندن کامل دستور غذا

قبل از شروع آشپزی، مطمئن شوید که الف) همه مواد را دارید، ب) به زمان بندی مراحل فکر کنید و ج) مسیرهایی را که ممکن است گیج کننده باشد را جستجو کنید.

2. آماده نکردن مواد

 قبل از شروع آشپزی، همه مواد را آماده کرده و آماده استفاده کنید. فرانسوی ها به موضوع مکان می گویند mis en place یا هر چیزی در جای خود. یعنی وقتی دستور می‌گوید «پیاز، سیر و پونه کوهی را به ماهیتابه اضافه کنید»، پیازها خرد می‌شوند، سیر خرد می‌شوند و برگ‌های پونه کوهی قبل از شروع به پختن هر یک از آن‌ها از ساقه بیرون می‌آیند.

3. در نظر گرفتن زمان پخت

وقتی ماکارونی را در خانه می پزید، به احتمال زیاد هرگز زمان پخت روی بسته بندی را رعایت نمی کنید. بعضی اوقات حتی بهتر است، ماکارونی را که کمی نپخته است مستقیماً داخل سس بریزید و بگذارید یک یا دو دقیقه بجوشد، زیرا طعم بهتری به ماکارونی شما می‌دهد.

4. پخت بیش از حد

 وقتی غذا را از روی حرارت می گیرید، به پختن ادامه می دهد.تکه های گوشت می توانند از تازه آماده و آبدار به خشک و سفت تبدیل شوند. 

5. فراموش کردن نمک زدن به آب آشپزی

نمک را به آب اضافه کنید – چه برای پاستا، سبزیجات، میگو یا مرغ – تا زمانی که واقعا طعم نمکی پیدا کند. برای پاستا، غلات یا برخی سبزیجات مانند سیب زمینی، این واقعاً تفاوت ایجاد می کند، زیرا نشاسته در حین پختن آب نمک را جذب می کند.

6. هنگام آشپزی طعم غذا را نمی چشید.

در حالی که خوب است که به آشپزی خود اطمینان داشته باشید، مزه نکردن غذایتان یک نه بزرگ است. حتی اگر دستور العملی را دنبال می کنید، اغلب غذای در پخت را مزه کنید.

7. بیش از حد غذا در ماهیتابه ریخته اید.

شلوغی بیش از حد قابلمه های شما به معنای توزیع ناهموار گرما است.د.

8. گوشت را مدام روی گریل برمی گردانید.

می دانید چند بار باید یک تکه گوشت خوب را برگردانید؟ یک بار. این تمام چیزی است که گوشت برای پختن نیاز دارد.

9. گوشت گاو، مرغ یا ماهی را مستقیماً پس از خارج کردن از یخچال می‌پزید.

اجازه دهید گوشت حدود 30 دقیقه قبل از پختن در سینک بماند تا به دمای اتاق برسد. این امکان پخت یکنواخت را فراهم می‌کند.

10. راه تنبلی را انتخاب می کنید.

انتخاب محصولات “آماده” آسان است. تمام مواد طبیعی و واقعی را بخرید (در صورت امکان از کشاورزان محلی یا از فروشگاه های محصولات طبیعی و خانگی).

11. گوشت را زیاد می پزید.

یک راه حل ساده برای این راه حل وجود دارد: از دماسنج گوشت استفاده کنید.

12. غذای شما به تابه یا گریل می چسبد.

یک بطری پلاستیکی بخرید و آن را با روغن زیتون پر کنید. این کار به چرب کردن رنده های روی گریل یا تابه کمک می کند تا غذا نچسبد.

13. سفیده تخم مرغ را سریعا بعد از در آوردن از یخچال هم نزنید.

 اجازه دهید تخم مرغ ها حداقل 15 دقیقه در کاسه روی پیشخوان شما بمانند. تخم مرغ ها در دمای اتاق راحت تر هم می خورند.

14. فراموش کردید گوشت را در یخچال آب کنید.

 برای آب کردن مواد غذایی منجمد را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و بگذارید یک ساعت در یک کاسه آب سرد بماند.

15. تابه را به درستی گرم نمی کنید.

قبل از قرار دادن هر چیزی روی آن، سطح آشپزی شما باید داغ باشد. حداقل 5 دقیقه به تابه یا گریل خود فرصت دهید تا گرم شود.

16. سبزیجات خود را بیش از حد می پزید و طعم لطیفی دارند.

وقتی پختن آن ها تمام شد، به سبزیجات شوک وارد کنید ، به این معنی که بعد از اتمام زمان پخت، آنها را در آب بسیار سرد بیندازید. این به ویژه برای لوبیا سبز، کلم بروکلی، مارچوبه و ذرت مفید است.

17. تخم های شما سفت و خشک هستند.

اگر با تخم مرغ مشکل دارید، دمای پخت را کاهش دهید. حرارت را کم کنید و با حرارت کم تا متوسط ​​بپزید تا تخم مرغ ها هنوز مرطوب باشند. بلافاصله آنها را از منبع حرارت خارج کرده و سرو کنید.

18. درب قابلمه را بردارید.

 برداشتن درب ظرف هر نیم ساعت به معنای خروج گرما است که می تواند بر زمان پخت و در نهایت طعم غذا تاثیر بگذارد. حداکثر هر 2 تا 3 ساعت یک بار این مورد را بررسی کنید.

 

 

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=131932

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi