نتایج مطالعات اخیر اثبات میکند که مصرف بالای خوراکیهای حاوی امگا۳ مانند ماهیهای چرب در کاهش پیشرفت آسم مؤثر است.
به گزارش دانستنی انلاین ، آسم یکی از بیماریهای مزمن و شایع کودکان است که با بروز حملههای تنفسی همراه است و باعث اختلال تنفس میشود. براساس پژوهش اخیر محققان سوئد و بریتانیا، مصرف فراوان خوراکیهای حاوی امگا۳ مانند ماهیهای چرب به کاهش بهبود اختلالات تنفسی کودکان مبتلا به آسم کمک میکند.
تا بحال مطالعات اندکی در مورد تاثیر منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع چندمولکولی و زمینه آسم کودکان صورت گرفت. اما محققان بهتازگی مطالعات صورتگرفته در مورد ۴۵۰۰ کودکی را بررسی کردند که به سبک تغذیه کودکان ۷ ساله مربوط بود. محققان دریافتند کودکانی که مقدار بیشتری اسیدهای چرب غیراشباع چندمولکولی که در منابع غذایی مانند ماهیهای چرب وجود دارد، مصرف کردهاند کمتر دچار پیشرفت علائم آسم تا سنین نوجوانی بودهاند./به سایت ایران