4

آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل

  • کد خبر : 15622
  • 21 جولای 2017 - 11:51
آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل

دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ را معمولاً در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده می کنند. ولی این دلمه ای که امروز آموزش می دهیم یک غذای کامل است و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگر جای غذای دیگری نخواهید داشت. با آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل همراه ما باشید.

دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ را معمولاً در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده می کنند. البته آن قدر سیر کننده هستند که بشود آن ها را به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه ای که امروز آموزش می دهیم یک غذای کامل است و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگر جای غذای دیگری نخواهید داشت. با آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان و فلفل :

    بادمجان دلمه 3 عدد

    فلفل دلمه 3 عدد

    گوجه سفت 4 عدد

  مواد میانی دلمه

     برنج 1 پیمانه

    لپه 4 قاشق غذاخوری

    سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری

    پیاز 1 عدد

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و کمی آبلیمو

مواد لازم برای تهیه سس دلمه

    رب گوجه 4 قاشق غذاخوری

    آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

    روغن 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و 2 لیوان آب

آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل

برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش را تهیه کنید. مواد میانی این دلمه را هم می توانید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی، تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج را با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه را هم بپزید. پیاز ها را خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت را اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت را به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملاً مخلوط کنید.

سپس داخل بادمجان ها، فلفل و گوجه را کمی خالی کنید. سرشان را هم به عنوان درپوش نگه دارید.

من بادمجان ها را راه راه پوست کنده ام. شما اگر نخواستید می توانید با پوست بگذارید. از مواد میانی داخل بادمجان ها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. به طوری که حدود یک بند انگشت از سرشان خالی بماند. چون برنج ها می پزد و حجمش زیاد می شود. اگر از مواد پر باشد بعد از پختن، مواد بیرون می ریزد. مواد را کمی فشار بدهید تا مرتب شود.

بادمجان های راه راه را قبل از ریختن در سس کمی در روغن تفت می دهیم با همان موادی که داخلش است ولی اگر با پوست کامل باشد احتیاج به سرخ کردن نیست .

 

طرز تهیه سس دلمه

4 قاشق رب گوجه را در مقداری روغن کمی تفت بدهید و به آن نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید. بعد هم 2 لیوان آب رویش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچک تری برای گوجه ها بر میداریم. بادمجان ها و فلفل ها را در ظرف حاوی سس که روی حرارت هست به آرامی می چینیم. هر از گاهی با قاشق کمی از سس را روی دلمه ها می ریزیم تا کاملاً دلمه پخته شود فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشد با حرارت ملایم حدود نیم ساعت .دیگر پختش دست خودتان است. ببینید که پخته است یا نه. فقط مراقب باشید له نشوند.

گوجه ها را چون زودتر می پزند و ممکن است وا برند در ظرفی جدا گانه به صورتی که گفتیم تهیه می کنیم.

بعد از حدود یک ربع بیشتر یا کمتر باحرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.

دلمه شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

 

منبع: دونفره

گردآوری‌شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=15622

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi