1

گیلاس و خواص آن

  • کد خبر : 3753
  • 30 آوریل 2016 - 9:26
گیلاس و خواص آن

گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می‏ باشد و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ‏ های قرمز، سیاه و زرد یافت می ‏شود.

 درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت‌ دار و محتوی یک هسته است.

گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می‏ باشد و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ‏ های قرمز، سیاه  و زرد یافت می ‏شود.

گیلاس ‏ها را همیشه رسیده می ‏چینند زیرا پس از چیدن به خوبی رشد نمی ‏کنند و شما می ‏توانید آن را تنها 1 تا 3 روز به خوبی نگهداری نمایید.

استفاده از گیلاس:

گیلاس‏ ها را بهتر ا‏ست تازه‏ تازه پس از چیدن از درخت تناول کرد.

اغلب از گیلاس، مربا و یا ژله درست می‏ کنند زیرا نمی ‏توان آن را به صورت تازه ذخیره و نگه ‏داری کرد، ولی می ‏توان آن ها را فریز کرد؛ البته بهتر است که اول هسته ‏های آن در آورده شود.

خواص گیلاس

طبع آن سرد و تر است.

برای زیبا شدن پوست، گیلاس را له کنید و روی پوست بگذارید، بعد از 20 دقیقه پوست را بشویید خستگی پوست را از بین می‌برد.

کسانی که می‌خواهند لاغر شوند صبحانه فقط 200 گرم گیلاس بخورند یا اینکه نیم ساعت قبل از غذا گیلاس بخورند.

کسانی که دیابت دارند در هفته چند وعده غذای خود را به گیلاس اختصاص دهند.

گیلاس صفرابر است.

برای کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند 9 گرم مغز هسته گیلاس با 1 گرم رازیانه در یک لیتر آب جوشانده هر 4 ساعت یک لیوان میل کنند.با احتیاط استفاده شود چون سمی است.

مکیدن صمغ درخت گیلاس نرم کننده سینه می‌باشد و سرفه را درمان می‌کند.

مکیدن صمغ درخت گیلاس رنگ چهره را باز می‌کند.

گیلاس حاوی کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، کلر ، سدیم ، منیزیم ، گوگرد و به مقدار قابل توجهی آهن است همچنین دارای کبالت ، مس ، منگنز و روی می‌باشد.

خوردن گیلاس بداخلاقی را به خوش اخلاقی تبدیل می‌کند.

خوردن گیلاس دفع کننده سموم بدن و تصفیه کننده خون است.

کسانی که ورم مفاصل و رماتیسم و یا نقرس دارند گیلاس را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می‌کند بهترین تعدیل کننده آن گیلاس است. دو ساعت بعد از غذا خورده شود.

گیلاس را همیشه یک ساعت قبل از غذا بخورید.

برای درمان برونشیت 30 گرم دم گیلاس را در یک لیترآب سرد بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید سپس این جوشانده را به 250 گرم گیلاس اضافه کنید و بگذارید دم بکشد آن گاه آن را صاف کرده، در طول روز کم کم بخورید.

برای درمان یبوست 20 تا 30 گرم برگ درخت گیلاس را در یک لیتر شیر جوش جوشانده و به مدت 20 دقیقه دم کنید. سپس صاف کرده با عسل شیرین کنید و روزی 3 تا 4 فنجان بنوشید.

جوشانده دم گیلاس برای ورم مثانه، سنگ کلیه ، ورم مجاری ادرار مفید است.

گیلاس ضدآرتروز است.

برای کسانی که میگرن دارند. هنگامی که درد میگرن شروع می‌شود، گیلاس را له کنید و روی پیشانی خود بگذارید.

کسانی که تصلب شرائین دارند در فواصل غذا، آلبالو و گیلاس را با هم بخورند.

کسانی که حبس‌البول شده‌اند 30 گرم دم گیلاس را در یک لیتر آب 10 دقیقه جوشانده هر 4 ساعت یک لیوان میل کنند.

خوردن گیلاس از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

خوردن گیلاس بعد از غذا باعث ایجاد جرم معده می‌گردد و نفخ هم می‌آورد.

اگر بعد از خوردن گیلاس آب خورده شود باعث نفخ معده می‌شود.

هیچ گاه پس از نان و غذا گیلاس خورده نشود مخصوصاً نان و پنیر.

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=3753

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi