2

طرز تهیه خورشت باقالا قاتق غذای محلی گیلانی + ویدئو

  • کد خبر : 16832
  • 04 شهریور 1396 - 12:31
طرز تهیه خورشت باقالا قاتق غذای محلی گیلانی + ویدئو

خورشت باقالا قاتق از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف می باشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نام های لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا پاچ باقالا هم معروف می باشد.

خورشت باقالا قاتق از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف می باشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نام های لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا پاچ باقالا هم معروف می باشد.

طرز تهیه خورشت باقالا قاتق:

لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و 2 بار بار آب آن را تعویض کنید. سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید. سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.

طرز تهیه خورشت باقالا قاتق غذای محلی گیلانی را در ویدئوی این نوشتار ببینید.

گردآوری‌شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=16832

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi