7

رویداد”جایزه قلم مقدس” نماد روزنامه نگارتراز انقلاب اسلامی برگزار شد

  • کد خبر : 156899
  • 14 بهمن 1402 - 13:40
رویداد”جایزه قلم مقدس” نماد روزنامه نگارتراز انقلاب اسلامی برگزار شد

دانستنی آنلاین: دومین دوره رویداد”جایزه  قلم مقدس” نماد روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی امروز ۱۴ بهمن  با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانواده بزرگ رسانه در تالار رودکی تهران برگزار شد. به گزارش دانستنی آنلاین: متن کامل بیانیه هیأت انتخاب جایزه «قلم مقدس» به شرح زیر است. به نام خداوند لوح و قلم […]

دانستنی آنلاین: دومین دوره رویداد”جایزه  قلم مقدس” نماد روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی امروز ۱۴ بهمن  با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانواده بزرگ رسانه در تالار رودکی تهران برگزار شد.

به گزارش دانستنی آنلاین: متن کامل بیانیه هیأت انتخاب جایزه «قلم مقدس» به شرح زیر است.

به نام خداوند لوح و قلم

خدای را سپاس که فرصتی فراهم آورد تا مروری بر جایگاه رفیع «قلم» و «پیام» آن و رسالت والای اهل قلم و رسانه داشته باشیم. قلمی که خداوند علیم و حکیم در آیه شریفه «ن و القلم و ما یسطرون» به آن و آنچه می نویسند سوگند یاد کرده است. قلمی که هستی بخش کائنات در نخستین آیاتی که به حضرت ختم المرسلین «وحی» می کند، او را به «خواندن» آن هم خواندن به نام خالق هستی و همان خدایی که به وسیله قلم، آنچه را که انسان نمی دانست به او آموخت، امر می نماید.

(اقراء باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان مِن عَلق، اِقرأ وَ رَبُّک الاکرم، اَلذّی عَلَّمَ بالقلم، عَلَّم الانسانَ ما لَم یَعلم)

و چه غرور آفرین است که در زمانی که جنگجویان عرب به شمشیر خود افتخار کرده و به آن قسم می خوردند، خداوند به سرچشمه دانش و آگاهی یعنی قلم سوگند یاد می کند.

و باز خداوند را شاکریم که این فرصت و توفیق را برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فراهم آورد تا به بهانه پاسداشت یکی از روزنامه نگاران خوشنام، با اخلاق، ولایی، متعهد و عامل به اصول و آرمان های انقلاب اسلامی، «جایزه قلم مقدس» را به عنوان نماد روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی بنیان گذاشت تا این جایزه را همه ساله به ۵ نفر از روزنامه نگاران تراز انقلاب اسلامی اهداء نماید.

پرواضح است که انسان ها به سبب حرفه و شغل و نوع عملکردشان دارای شاخص ها و ویژگی هایی هستند و روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی نیز مستثنای از این موضوع نیست.

روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی، آگاه و عامل به اصول، اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی است. روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی آزاداندیش، آزادی خواه، ظلم ستیز، شجاع، صاحب عقل و منطق، مدافع استقلال کشور، نگاهبان منافع ملی، رسواگر توطئه های داخلی و خارجی، افشاگر مفسدان و رانت خواران، منتقد مصلح، تابنده نور بر تاریکی ها، زبان گویای مردم و روایتگری امین و صادق است و قلمش را جز در مسیر تحقق شعائر تعالی بخش اسلام، رضایت خداوند و احقاق حقوق عامه به کار نمی گیرد.

هیأت انتخاب دومین دوره «جایزه قلم مقدس» ضمن امعان نظر به تمامی شاخص ها و ویژگی های روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی و با بهره گیری از نظرات جمعی از اصحاب رسانه برای این دوره، شاخص های زیر را مدنظر قرار داد:

۱-خوشنامی در جامعه ۲- تلاش در جهت وحدت ملی حول محور ولایت فقیه ۳- ترویج و تعمیق ارزش های اسلام و انقلاب اسلامی ۴- مقابله با انحصار رسانه ای و جنگ نرم دشمنان با افزایش سواد رسانه ای مخاطب ۵- تشخیص اولویت ها در اطلاع رسانی و ارائه اطلاعات صحیح و تحلیل مطابق واقع در مورد حوادث و اتفاقات روز ۶- ایجاد و تقویت روحیه خودباوری و امید و تلاش در جهت تحقق اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی ۷- افشا و روشنگری منصفانه  پلشتی ها و جریانات رودرروی انقلاب اسلامی۸- انعکاس مشکلات واقعی مردم در کنار ارائه راه حل از طریق گفت و گو با صاحب نظران ذیربط

لذا این هیأت ضمن مشورت با برخی از اصحاب رسانه و با در نظر گرفتن این شاخص ها و ضمن احترام و ارج گذاری به تلاش های ارزشمند تمامی روزنامه نگاران کشور، ۵ نفر از روزنامه نگاران را در این دوره، شایسته دریافت «جایزه قلم مقدس» می داند که امروز مورد تقدیر قرار می گیرند.

همچنین این هیأت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانش آموز خبرنگار، شهیده آیدا قاسمی که در حادثه تروریستی کرمان به شهادت رسید و نیز همه شهدای خبرنگار در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه انسانیت، از یکی از خبرنگاران صدا و سیما که در عرصه فرهنگ تلاش درخشانی داشته است، تقدیر به عمل می آورد.

هیأت انتخاب با عنایت به مسئولیت و رسالت سنگینی که عنوان «روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی» متوجه عزیزان منتخب می کند امیدوار است روزنامه نگاران و رسانه های کشور که کار دشوار و حساس روزنامه نگاری را وجهه همت خود قرار داده اند و در آگاهی بخشی، امیدآفرینی، تقویت وحدت و همبستگی ملی خوش درخشیده اند، همچون گذشته پاسدار  ارزش ها و آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی باشند.

هیأت انتخاب دومین دوره «جایزه قلم مقدس»: علی اکبر اشعری (دبیر دومین دوره)، حسن بشیر، محمدحسن زورق، ایرج سبقتی، محمدمهدی محققی، علیرضا ملکیان و اکبر نصرالهی

 

رویداد قلم مقدس

گزارش کامل دومین رویداد جایزه “قلم مقدس” نماد روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی را در ادامه مطلب بخوانید:

این آیین با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود ملی آغاز شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدی‌پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ، علی‌اکبر اشعری دبیر جایزه قلم مقدس، هیات انتخاب جایزه، ایمان شمسایی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت، سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، محمد الهیاری مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، پیام تیرانداز مدیرعامل فارس، محمدامین ایمان‌جانی، مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان و دیگر مسئولان رسانه از حاضران این جشنواره هستند.

در این آیین از روزنامه‌نگاران تراز انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ تجلیل به عمل آمد.

اولین نشان «قلم مقدس» نماد روزنامه‌نگار تراز انقلاب اسلامی در بهمن سال گذشته در آیین بزرگداشت پنجمین سالروز درگذشت رضا مقدسی توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور اهالی رسانه رونمایی شد و نخستین نشان به خانواده مرحوم مقدسی اهدا شد.

در این آیین نماهنگی از رضا مقدسی مقابل حاضران به نمایش درآمد.

رضا مقدسی فعال رسانه‌ای و مدیر سابق خبرگزاری مهر بود که پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری گوارشی، صبح جمعه ۱۳ بهمن سال ۱۳۹۶ در سن ۵۰ سالگی دار فانی را وداع گفت.

در ادامه کتاب درآمدی بر فقه رسانه نوشته استاد سید محمد رفیع پور رونمایی شد.

درس خارج فقه رسانه شامل سلسه گفتارهای خارجی فقه است که توسط آیت‌الله رفیعی تحریر شده است و درباره دروس فقه خارج در حوزه رسانه است.

ایده نشان قلم مقدس به ۱۰ سال گذشته بر می‌گردد

در ادامه فرشاد مهدی‌پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ گفت: خوشحالم که خداوند توفیق داد تا مراسم اولین جایزه را در سال گذشته در چنین تاریخی برگزار کردیم. امسال هم به مدد همکارانم چنین مراسمی را برگزار کردیم.

وی ادامه داد: فرا رسیدن فجر انقلاب اسلامی را تبریک می‌گویم که این پیروزی با دو یاد و نام همراه است. اولین آن حضرت امام روح‌الله خمینی (ره) و دومین مورد آن شهدای پیروزی انقلاب اسلامی است.

مهدی پور افزود: روزی که این عزیزان در زندان‌های ساواک در شکنجه بودند تصویر و تصوری از پیروزی انقلاب اسلامی نداشتند. این شهدا شهدای گرانقدری هستند که بیش از دیگر شهدا بر دوش ما حق دارند و امید آن را داریم مسیری که در آن هستیم راهی باشد که شهدای انقلاب اسلامی طی کردند.

معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزارت فرهنگ گفت: این جایزه و نشان به یاد دکتر رضا مقدسی بنا شده است که امروز در ۱۳ بهمن ماه روز در گذشتگان ایشان است. مقدسی فردی بود که همواره در طول عمر خود مشغول کار رسانه‌ای بود و دقیقه‌ای تعلل نداشت. او در طول عمر خود همواره میراث‌دار نهضت انقلاب و امام بود. این نام در زمان حیات ایشان به عنوان روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی انتخاب شد و این ایده به بیش از ۱۰ سال قبل برمی‌گرد.

مهدی پور تاکید کرد: وقتی راجع به روزنامه‌نگار تراز انقلاب اسلامی صحبت می‌کنیم از دو منظر به آن نگاه می‌کنیم. چیزی که در آیین و نماد انقلاب اسلامی به آن پرداخته شده است.

وی افزود: مبنای این حرکت خود قانون اساسی است. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
به موضوع آزادی بیان، آزادی رسانه‌ها و مطبوعات پرداخته و احکام و مواردی را برای آن تعیین کرده است‌ که اصالت و مبنای آن به قانون اساسی بر می‌گردد.

مهدی پور بیان کرد: این میثاق ملی ما است که در جامعه و کشوری به آن توجه می‌شود. پس مبنا مبنای قانون اساسی است که مهم‌ترین سند ما است زیرا خون بهای شهدای ما است.

وی گفت: مبنای دوم تجربه‌ای است که جمهوری اسلامی در ۴۶ ساله خود داشته است. در این تجربه به موارد بسیاری پرداخته شده است. بزرگان و بزرگ مردان بسیاری مانند سید مرتضی آوینی در این باره قلم فرسایی کرده‌اند.

پس ما ایده‌ای به نام این نشان‌ و این نماد داریم که از حیث تدارک و ایده پردازی این بنیه است که ما امیدواریم این نشان که به انتخاب هیات داوران به برخی از عزیزان اهدا شود.

وی تصریح کرد: همچنین امیدوارم که خداوند به ما و همه همکاران رسانه‌ای، مدیران و مسئول در این مسیر بنیه و توان این را داشته باشیم که در جنگ رسانه‌ای روز به روز به جلو حرکت کنیم.

 

در ادامه این آیین از مجتبی قاسمی پدر شهیده آیدا قاسمی تجلیل و تقدیر شد.

سپس نماهنگی از حسین پاک خبرنگار دانشجو گروه سیاسی نمایش داده شد.

حسین پاک خبرنگار دانشجو گروه سیاسی است که به‌ جنوب لبنان برای پوشش خبری حمله‌های رژیم صهیونیستی اعزام شده است.

علیرضا ملکیان عضو شورای سیاست گذاری دومین جایزه قلم مقدس از سوی هیات انتخاب جایزه قلم مقدس بیانیه‌ای را قرائت کرد.

در بخشی از متن این بیانیه آمده است:

“جایزه قلم مقدس همه ساله به پنج نفر از روزنامه‌نگاران تراز انقلاب اسلامی اهدا می‌شود.

روزنامه نگار تراز انقلابی آگاه و عامل اصول اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی‌ هستند.

چنین روزنامه‌ نگاری آزادی اندیش، مدافع استقلال کشور، رسواگر توطئه دخلی و خارجی، تابنده نور بر تاریکی‌ها، روایتگر امین و صادق  و…است و قلمش را جز در رضایت خداوند به کار نمی‌گیرد.”

شایان ذکر است که‌ بر روی تندیس جایزه قلم مقدس شعری از فردوسی حک شده است.

سپس محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابوالفضل عمویی نماینده مردم تهران در مجلس، مهدی‌پور پور امور رسانه‌ای و تبلیغات و علی‌اکبر اشعری دبیر این دوره از جایزه قلم مقدس به جایگاه آمدند و از میترا لبافی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران تقدیر کردند.

سپس از کاظم انبار لویی فعال سیاسی و سردبیر روزنامه رسالت تقدیر شد.

مطالب شیخ طادی در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر استندآپ بود/ شان این کارگردان فراتر از این کارهاست

انبارلویی گفت: صداقت، روشنگری، حق گویی و حق طلبی اکنون در روزنامه‌نگاری انقلابی در بستر عدالت تجلی دارد و این جریان نیرومند سه نبرد سخت و نرم دشمن را پشت سر گذاشته است و اکنون در رسانه‌های انقلاب، جوانان انقلابی و متعهد به نظام درحال حاضر عرصه‌های مختلف روزنامه نگاری را در میان جنگ نرم دشمن مدیریت می‌کنند.

وی در ادامه درباره رفتار پرویز شیخ طادی مقابل حاضران در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر گفت: خطاب به رفتار ایشان می‌گویم که چنین رفتاری یک مبارزه‌ای برای آنچه مسئولان نظام برای مقابله با جنگ نرم داشتند بود. مطالب ایشان یک استندآپ بود که شایسته یک هنرمند نبود. خواستم بگویم مطالب ایشان به دور از بصیرتی بود که ملت ما از هنرمندان انتظار داشتند.

سپس از پیام تیرانداز نویسنده و مدیرعامل روزنامه فارس تجلیل و تندیس جایزه قلم مقدس به ایشان تقدیم شد.

پیام تیرانداز مدیر‌عامل خبرگزاری فارس گفت: قابل این جایزه نبودیم و ما جزء بزرگترین‌های روزنامه‌نگاران حساب نمی‌شویم.

وی ادامه داد: ما رسانه‌‌ای‌ها بسیار درگیر مسائل روز هستیم. آقای مقدسی در ماه‌های پایانی عمر شریف خود، دوره‌های آخر شیمی درمانی خود را سپری می‌کردند. بدن ایشان نحیف شده بود و از ایشان درخواست می‌کردیم که با چنین شرایطی سرکار حاضر نشوند اما  ایشان در آن زمان به فکر پروژه آگاهی بخشی به مردم بود.

این فعال رسانه‌ای افزود: واقعا برخی از رسانه‌ها بازنمایی صددرصدی دارند که وظیفه ما است. آقای مقدسی با اینکه می‌دانستند در لحظات پایانی عمر خود هستند باز هم پای کار بودند و کار خود را به خوبی انجام دادند.

 

در ادامه این آیین تندیس و لوح قلم مقدس به  حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان و نماینده ولی فقیه در موسسه کیهان اهدا شد.

حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: من خود را شایسته این تقدیر نمی‌دانم و از عزیزان تشکر می‌کنم که چنین شرمندگی را برای من ایجاد کردند.

وی افزود: اکنون که فرصت چند دقیقه‌ای دارم می‌خواهم از انقلاب اسلامی شروع کنم. در زمان انقلاب اسلامی کاری که امام ما انجام داد، کار کارستان بود و نتیجه این بود که کج اندیشی و بد اندیشی را زدود و اسلام را همان گونه که بود عرضه فرمود.

شریعتمداری افزود: امام راحل ما می‌فرمودند، دنیا تشنه ناب فرهنگ محمدی است. شاید وظیفه قلم به دستان معرفی آن باشد. حتی چنین چیزی در صدر اسلام در زمان حضرت محمد(ص) هم همین بود که افراد هنگام صحبت ایشان دست می‌زدند و سر و صدا ایجاد می‌کردند تا صدای پیامبر اکرم (ص) به گوش افراد نرسد.

مدیر روزنامه کیهان تاکید کرد: رسول خدا (ص) می‌فرمایند سه صدا هست که از همه حجاب‌ها حرکت می‌کند و به ساحت خدا می‌رسد. گویا این صدا صدای چاپخانه، توپخانه و کارخانه است‌.

وی در پایان گفت: ما ان‌شاءالله باید به دنبال عمل صالح باشیم.

در ادامه از مسعود شجاعی طباطبایی کاریکاتوریست و گرافیست با اهدای تندیس قلم مقدس، تقدیر و تجلیل شد.

سپس از عبدالله گنجی نویسنده، روزنامه‌نگار و فعال عرصه فرهنگ با اهدای تندیس جایزه قلم مقدس تقدیر و تجلیل شد.

عبدالله گنجی گفت: به گفته امام، ما کجا و این تراز کجا. به هرحال از دوستان وزارت ارشاد تشکر می‌کنم که ما را شایسته چنین جایزه‌ای دانستند.

وی ادامه داد: روح آقای مقدسی را گرامی می‌دارم.
ان‌شاءالله نسل‌های بعدی ما جوانانی باشند که رویش انقلاب اسلامی داشته باشند.

گنجی افزود: بدون تردید باور من هست که ما در انقلاب اسلامی قلمی قدرتمند از قلم امام نداریم. شاید نسل امروز خیلی نمی‌شناسند. من چون با صحیفه امام خیلی زندگی کردم می‌دانم که قلم ایشان عالی است.

روزنامه‌نگاری برای ما افتخار آفرین بوده است/ برخی در تحولات غزه به‌دنبال دهکده سازی، جهان‌سازی و آمریکایی سازی بودند

در ادامه این آیین وزیر فرهنگ در سخنانی تاکید کرد: روزنامه‌نگاری برای ما افتخار آفرین بوده است.

محمدمهدی اسماعیلی در ابتدا گفت: ایام دهه فجر را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. یاد امام عزیز احیاگر عدالت، آزادی و استقلال و یاد و نام همه شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مدافع حرم، امنیت، دستاورد‌های علمی، سلامت و حاج قاسم عزیز را گرامی می‌داریم و صلواتی به ایشان هدیه می‌کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد
وی ادامه داد: از آقای مهدی‌پور و همکارانشان تشکر می‌کنم که امسال توفیق برگزاری دومین مراسم این جایزه را داشتیم. از جناب آقای اشعری تشکر می‌کنم که در کنار ما حضور داشتند و زحمت کشیدند.

وزیر فرهنگ افزود: ما مثل هر بخش دیگری از فضای فعالیتی مدیریتی در وزارتخانه پای کار همکارانمان می‌ایستیم و دخالتی نداریم. باید از همه اهالی رسانه، مطبوعات و از همه طیف‌ها که در قصه غزه پای کار آمدند تشکر کنیم. قصه غزه غصه پر قصه‌ای است که فرصت صحبت نیست.

استاد دانشگاه تهران گفت: امروز مقاله‌ای را در روزنامه ایران نوشتم و توضیحاتی دادم که ظهور تحولات جدید فرهنگی در غزه اتفاق مهمی بود که افرادی با نظریه‌های جدید خود دنبال دهکده سازی، جهان‌سازی و آمریکایی سازی بودند. این خون کودکان بی گناه ان‌شاءالله دفتر این‌ها را در هم خواهد پیچید.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: مگر می‌شود ده هزار کودک شهید به شهادت برسند،خون آن‌ها جاری شود و اتفاقی نیفتد؟ ما به این روز که طومار و دفتر این‌ها در هم بپیچد امیدوار هستیم. از خبرنگاران و کسانی که به آن مکان رفتند تشکر می‌کنم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور تاکید کرد: همچنین از این پنج عزیز بزرگوار که جایزه قلم مقدس را دریافت کردند تشکر می‌کنم. ذات انقلاب گری همین است. دوست دارم برای چنین امری دوستان جلسات بیشتری بگذارند؛ زیرا زبان رسانه‌ای ما الکن است و برای چنین جمع فاخری باید یک نشست فاخر که نیازمند نسل جدید است برگزار شود تا نسل جدید آقای انبارلویی و شریعتمداری را بیشتر بشناسند.

وی گفت: زمانی که دانشجوی ارشد بودم یک روزی روزنامه کیهان علیه شهرداران مناطق مطلبی نوشته بود. فردای آن روز آقای شریعتمداری نوشت، طلب حلالیت می‌کنم. یک روزنامه‌نگار انقلابی اگر موردی هم پیش می‌آید معذرت خواهی می‌کند.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: امسال رسانه‌ها ظهور کرده‌اند و دوره جدیدی است. من چهره‌های جدیدی را می‌شناسم که باید از آن‌ها تجلیل شود. الحمدالله در فضای رسانه‌ای چنین مواردی را داریم. ما باید با کسانی که دهه‌ها فعال و حاضر هستند و حتی با ما هم عقیده نیستند همکاری کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: فضای رسانه‌ای فضای نقد و آزادی بیان است. همه دوستان ما قابل احترام هستند و از همه آن‌ها تجلیل می‌کنیم.

وی گفت: همچنین بحثی در رسانه‌ها به نام مشهورات داریم که ما باید مقابل آن بایستیم.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: روزنامه انقلاب اسلامی نباید تحت تاثیرات مشهورات قرار گیرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: میزان حجاب و پاکدامنی در جامعه ما بالای ۸۰ درصد است که حتی هنرمند انقلابی ما هم تحت تاثیر چنین جوی قرار می‌گیرند. ان‌شاءالله خداوند به همه ما توفیق بدهد تا در پناه خداوند متعال باشیم. به امید پیروزی جبهه جهانی اسلام.

گفتنی است، در طول این آیین مرضیه محمدیان نقاش و گرافیست، چهره دکتر رضا مقدسی را طراحی کرد و در پایان این مراسم این نقاشی به همسر و صدرا مقدسی فرزند رضا مقدسی تقدیم شد.

عکس

 

 

 

 

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=156899

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.