4

روش های گلاب  گیری در منزل

  • کد خبر : 158456
  • 17 اسفند 1402 - 10:47
روش های گلاب  گیری در منزل
شاید برای شما هم جای سوال باشد چطور می توان عصاره  گل را گرفت و آیا گلاب گیری در خانه امکان دارد؟ چند روش سنتی برای گلابگیری در منزل وجود دارد؟ سریع ترین و مطمئن ترین روش گلابگیری در منزل کدام است؟ آیا  گلابگیری در  کتری امکان دارد؟   

پایگاه خبری دانستنی آنلاین : شاید برای شما هم جای سوال باشد چطور می توان عصاره  گل را گرفت و آیا گلاب گیری در خانه امکان دارد؟ چند روش سنتی برای گلابگیری در منزل وجود دارد؟ سریع ترین و مطمئن ترین روش گلابگیری در منزل کدام است؟ آیا  گلابگیری در  کتری امکان دارد؟

روش های مختلف گلابگیری در منزل

گلاب گیری در قابلمه، کتری، ظرف شیشه ای ضدحرارتی، و دستگاه تقطیر  انواع روش هایی اند که می توان در خانه با استفاده از آن ها  خالص ترین گلاب را گرفت. بسته به نیاز و شرایطتان می توانید هرکدام را که خواستید انتخاب نمایید.

۱. گلاب گیری در منزل با قابلمه:

گرفتن گلاب با این روش به دو طریق انجام می شود:

در طریقه اول، گل محمدی را با جوشاندن مستقیم گل به دست می آورند بدین ترتیب که:

  • مرحله اول: گلبرگ های پاک و شسته شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • مرحله دوم: آب را به قدری داخل قابلمه بریزید که روی گلبرگ ها را کامل بگیرد.
  • مرحله سوم: زیر قابلمه را رو روشن کرده و با حرارتی ملایم، آب حاوی گل را بجوشانید.

نکته: این کار را تا جایی ادامه  دهید که آب، رنگ گلبرگ ها را کاملاً به خود گیرد.

  • مرحله چهارم: ترکیب آب و گل را از صافی بگذرانید و  آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • راه دیگر تهیه گلاب در قابلمه، تبخیر آب آن می باشد با مراحل زیر:
  • مرحله اول: گلبرگ های شسته شده را به یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • مرحله دوم: یک تور یا کاسه ای فلزی به حالت برعکس در وسط قابلمه بگذارید و گلبرگ ها را کناره های آن بیندازید.
  • توجه: می توانید از سه پایه، سنگ یا موزائیک تمیز نیز برای گذاشتن زیر کاسه استفاده کنید.
  • مرحله سوم: کاسه دیگری ر ا بر روی کاسه اول قرار دهید.
  • مرحله چهارم: به اندازه کافی در قابلمه آب بریزید.
  • یادآوری: آب داخل قابلمه به قدری باشد که وارد کاسه دوم نگردد.
  • مرحله پنجم: قسمت برجسته درب قابلمه را به داخل برگردانید.
  • مرحله ششم: زیر قابلمه را روشن کنید و منتظر باشد تا محتویات آن به جوش آید.
  • مرحله هفتم: در این لحظه قالب های یخ را داخل کاسه یا سینی پهن بریزید و روی درب قابلمه بگذارید.

در صورت ذوب شدن یخها، آب کاسه را خالی کنید و دوباره آن را با تکه های یخ پر کنید.

  • مرحله هشتم: عرق گیری را تا زمانی ادامه دهید که رنگ گلبرگ ها سفید شود. در این مرحله زیر قابلمه را خاموش و کاسه عرق را از قابلمه خارج کنید.

توجه: قابلمه روی یا استیل بهتر از قابلمه مسی است، زیرا طعم واقعی گلاب در آن حفظ می گردد.

گلاب گیری در منزل

۲.  گلاب گیری در منزل با کتری:

با به کارگیری ترفندی ساده، با استفاده از کتری می توانید گلابی با کیفیت در خانه، طی مراحلی به دست آورید.

  • مرحله اول: گلبرگ های تمیز را در یک کتری بزرگ بریزید.
  • مرحله دوم: یک لوله یا شیلنگ سرم تمیز و دراز را برای عرق گیری انتخاب کنید. یک طرف شیلنگ را به دهانه کتری وصل کنید. باقیمانده شیلنگ را برای تبدیل بخار به عرق در ظرفی از آب سرد قرار دهید. طرف انتهایی شیلنگ را نیز داخل ظرف شیشه ای مخصوص عرق گیری بیندازید.
  • مرحله سوم: تا نصف کتری، گلبرگ بریزید و با آب روی گلبرگ ها را بپوشانید.
  • مرحله چهارم: زیر کتری را روشن کنید و اجازه دهید تا آب به جوش آید و بخار شود.
  • مرحله پنجم: پس از تمام شدن آب کتری، شعله را خاموش کنید.
  • مرحله ششم: عرق باقیمانده در شیلنگ را به طور کامل در ظرف شیشه خالی کنید و آن را در یخجال یا جای خنک نگه داری نمایید.

۳. گلاب گیری در منزل با ظرف شیشه ای ضد حرارتی:

ظرف شیشه ای ضدحرارتی نیز برای گلابگیری در منزل، گزینه ای مناسب است. جهت تهیه گلاب با این روش، مراحل زیر را  رعایت کنید:

  • مرحله اول: گلبرگ های پاک شده را درون ظرف شیشه ای ضد حرارتی بریزید.
  • مرحله دوم: آب جوشیده را بر روی گبرگ ها خالی کنید و آن ها را کاملاً با آب بپوشانید.
  • مرحله سوم: گلبرگ ها را به مدت نیم ساعت با آب بجوشانید.
  • مرحله چهارم: ترکیب حاصل شده را از صافی یا تور بگذرانید.
  • مرحله پنجم: گلاب خالص را در شیشه های مخصوص بریزید.

توجه: جوشاندن مستقیم گل محمدی بدون استفاده از دستگاه عرق گیری، کاری ساده و راحت است اما برخی از خواص گل و گیاه از بین می رود.

روش گلاب گیری با دستگاه تقطیر

در عملیات گلابگیری با شیوه های مدرن به جای این که گل ها و گیاهان دارویی را بجوشانند، آن ها را به کمک دستگاه تقطیر بخور می دهند. بهترین روش برای حفظ خاصیت گلاب، استفاده از دستگاه های تقطیر EIG است. گلاب گیر و عرق گیر فروشگاه اینترنتی EIG از ۱۰ لیتری گرفته تا ۱۵۰ لیتری (بسته به مقدار عرقی که در نظر دارید) با  ابعادی ایده آل و وزنی کم برای استفاده در منزل گزینه ای مناسب می باشد.

خواص مصرف گلاب

عصاره گل محمدی یک آنتی بیوتیک طبیعی است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. در پیشگیری از ابتلا به آب مروارید بسیار مؤثر است. بخور گلاب جلوی آلزایمر را می گیرد و به عنوان یک دیازپام طبیعی عمل می کند.

گلاب عارضه خاصی ندارد. به ندرت در برخی از افراد منجر به حساسیت های پوستی چون سوزش، خارش، و قرمزی پوست می شود.

کسب در آمد با گلاب گیری و عرق گیری در منزل

گلاب گیری در منزل،  تجربه ای شیرین از عطر و عرقی خالص و طبیعی است که ضمن مطمئن بودن، مقرون به صرفه است. اگر اقتصادی فکر کنید به راحتی می توانید با تلاشی کم و صرف هزینه ای اندک، کسب و کاری خانگی را راه اندازی کنید.

توصیه می شود برای خرید دستگاه گلاب گیر و تقطیر اندیشه سبز روی لینک کلیک کنید.

جمع بندی:

گلابگیری در منزل  کاری آسان و مقرون به صرفه است. به راحتی با کمک چند وسیله خانگی می توانید گلابی خالص و غلیظ را در خانه خود تهیه نمایید. گلابگیری با دستگاه تقطیر در قیاس با روش های سنتی، کارایی و بازدهی بیشتری دارد و در عین حال زمان و هزینه کمی نیاز دارد.

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=158456

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. مطلب خیلی جالب و خوبی بود فقط یک راهی هم برای فروش هم می داد خیلی خوب بود

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.