1

دستور پخت کاچی عسلی

  • کد خبر : 138001
  • 22 دی 1401 - 10:20
دستور پخت کاچی عسلی

دانستنی آنلاین: کاچی از غذا های اصیل و سنتی ایرانی است با خواص درمانی که از گذشته های دور تاکنون مورد استفاده خانواده های ایرانی قراردارد. روش های متنوعی برای درست کردن این غذای پرطرفدار وجود دارد که در ذیل به یک دستور پخت آن اشاره می کنیم. مواد لازم جهت درست کردن یک کاچی […]

دانستنی آنلاین: کاچی از غذا های اصیل و سنتی ایرانی است با خواص درمانی که از گذشته های دور تاکنون مورد استفاده خانواده های ایرانی قراردارد.

روش های متنوعی برای درست کردن این غذای پرطرفدار وجود دارد که در ذیل به یک دستور پخت آن اشاره می کنیم.

مواد لازم جهت درست کردن یک کاچی خوشمزه و مقوی:

آرد گندم: 250 گرم
روغن حيواني: 200 گرم
عسل 500 گرم
زعفران: يك مثقال
آب سالم :6 تا 8 ليوان
گلاب درجه یک: نصف ليوان

طرز تهیه:

آرد را سرخ مي كنيم و عسل را با 6 تا 8 ليوان آب مي جوشانيم تا عسل كاملا حل شود.

شربت را از صافي رد مي كنيم و زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه مي كنيم.

سپس شربت را به آرد سرخ شده اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا آرد كاملاً صاف شود.

سپس كاچي را مي گذاريم آرام بجوشد تا به روغن بيافتد.

در صورتي كه كمي غليظ بود به آن آب اضافه مي‌كنيم. (توضيح اينكه كافي است آرد كاچي طلايي شود)

کاچی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 5 / 5. تعداد امتیازات: 1

به این خبر امتیاز دهید

0/5 (0 نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=138001

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi