23

دستور پخت کاچی عسلی

  • کد خبر : 138001
  • 22 دی 1401 - 10:20
دستور پخت کاچی عسلی

دانستنی آنلاین: کاچی از غذا های اصیل و سنتی ایرانی است با خواص درمانی که از گذشته های دور تاکنون مورد استفاده خانواده های ایرانی قراردارد. روش های متنوعی برای درست کردن این غذای پرطرفدار وجود دارد که در ذیل به یک دستور پخت آن اشاره می کنیم. مواد لازم جهت درست کردن یک کاچی […]

دانستنی آنلاین: کاچی از غذا های اصیل و سنتی ایرانی است با خواص درمانی که از گذشته های دور تاکنون مورد استفاده خانواده های ایرانی قراردارد.

روش های متنوعی برای درست کردن این غذای پرطرفدار وجود دارد که در ذیل به یک دستور پخت آن اشاره می کنیم.

مواد لازم جهت درست کردن یک کاچی خوشمزه و مقوی:

آرد گندم: ۲۵۰ گرم
روغن حیوانی: ۲۰۰ گرم
عسل ۵۰۰ گرم
زعفران: یک مثقال
آب سالم :۶ تا ۸ لیوان
گلاب درجه یک: نصف لیوان

طرز تهیه:

آرد را سرخ می کنیم و عسل را با ۶ تا ۸ لیوان آب می جوشانیم تا عسل کاملا حل شود.

شربت را از صافی رد می کنیم و زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه می کنیم.

سپس شربت را به آرد سرخ شده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد کاملاً صاف شود.

سپس کاچی را می گذاریم آرام بجوشد تا به روغن بیافتد.

در صورتی که کمی غلیظ بود به آن آب اضافه می‌کنیم. (توضیح اینکه کافی است آرد کاچی طلایی شود)

کاچی

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=138001

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.