1

دانستنی هایی در مورد دامین ها

  • کد خبر : 3365
  • 24 فروردین 1395 - 8:12
دانستنی هایی در مورد دامین ها

یک دامین نام یک وب سایت است که نقش اشاره گر (pointer) به آدرس IP مشخصی را دارد.

یک دامین نام یک وب سایت است که نقش اشاره گر (pointer)  به آدرس IP مشخصی را دارد. این آدرس مشابه آدرس پستی بوده که به یک مکان مشخصی اشاره دارد ولی در فضای مجازی. بعضی افراد دامین ها را خرید و فروش می کنند. ارزش بعضی از آن ها معادل قیمت یک خانه است. برخی حتی می توانند جزیره ای را تنها با فروش چند دامین ارزشمند، خریداری نمایند. افرادی هستند که  با دارا بودن بیش از 100000 دامین معادل 200 تا 300 میلیون دلار ثروت دارند.

محل های خرید دامین ها  

مراکز ثبت زیادی وجود دارند که شما می توانید دامین ها را از آن ها خریداری نمایید نظیر:  GoDaddy, eNom, Network Solutions و …

دامین های ارزشمند

هر فردی تعریف متفاوتی از دامین های ارزشمند دارد زیرا ارزش تعریف شده و مشخصی برای هر دامین وجود ندارد. دامین های ارزشمند عمدتاً نام های متعارفی دارند که همراه با .com استفاده می شود و در استفاده و جستجوها متداول بوده و دارای CPC بالایی می باشند (هزینه به ازای هر بار کلیک).  CPC بالا ارزش بالایی را برای یک نام ایجاد می نماید.

احتمال یافتن یک دامین ارزشمند از طریق مراکز ثبت دامین بسیار پایین می باشد؛ زیرا این دامین ها یا در سال های گذشته ثبت شده و یا اگر منقضی شده باشند، توسط شرکت های بزرگ خریداری شده و برای مزایده در اختیار معامله گرهای دامین قرار گرفته اند. بنابراین این دامین ها به ندرت در اختیار عموم قرار می گیرند.

معامله گرهای دامین ها

افرادی که دامین ها را خرید و فروش می کنند. به این افراد واسطه دامین نیز گفته می شود. اغلب این افراد در کشور آمریکا هستند و صاحبان با ارزش ترین اسم های دنیا نیزآمریکایی ها می باشند.

دامین “فلییپینگ”

این مفهوم به معنای معامله دامین به منظور کسب سود می باشد. بعضی افراد تصور می کنند این روش، روش آسانی برای کسب درآمد می باشد در حالی که روش ساده ای نمی باشد. تنها افراد متخصص هستند که می توانند از این طریق درآمدهای بالایی کسب نمایند. براساس یک قانون کلی، معامله گر دامین، معمولاً دامین ها را به قیمت 10/1 ارزش واقعی آن خریداری می نمایند و فروش آن به ۱۰ برابر قیمت خرید خواهد بود که البته ممکن است تا سال ها به طول بینجامد.

دامین های اصلی یا TLD و انواع آن ها

دامین های اصلی، بسته به پسوندی که پس از نام دامین می آید طبقه بندی می شوند: نظیر  .com, .net, .org

TLD مخفف عبارت Top Level Domain  و به مفهوم “دامین های سطح بالا” می باشد. به جز ccIDN و Infrastructure top-level domain  معمولاً TLD ها به 3 بخش اصلی تقسیم می شود:

1.عمومی (gTLD) که متشکل شده از .com, .net, .org …

2.اسپانسر (sTLD) دامین هایی نظیر .gov, .edu, .mobi, .asia

3.کد کشورها (ccTLD) نظیر دامین های: .ir, .eu, .uk, .in, .cn

اغلب دامین مختص کشورها، معروف تر از “دات کام” هستند. معامله  دامین با پسوند .com  به دلیل عمومیت در بازار جهانی، نسبت به سایر دامین ها ساده تر و متداول تر است. معامله دامین های با پسوند کشورها به دلیل نیاز به دانش تخصصی در بازار محلی آن کشور، دشوارتر است.

دامین با پسوند های پیشنهادی

تعداد پسوندهای اصلی عمومی به شدت در حال افزایش بوده و سازمان ICANN  در سال 2012  درخواست های ایجاد کننده این پسوند را پذیرفته است. قیمت اولیه برای ثبت پسوند جدید 185000 دلار است. تاکنون بیش از 250 پسوند جدید ایجاد شده و پیش بینی می گردد طی سال های آینده این تعداد از هزاران پسوند نیز فراتر رود. به عبارت دیگر، شما در آینده نزدیک می توانید شاهد وجود دامین هایی با هر پسوندی باشید (www.example.anything) . به عنوان مثال می توانید هم اکنون دامین هایی با پسوند های جدید .buy, .bike, .blog پیش ثبت نام نمایید.

چگونگی درخواست خرید یک دامین با پسوند جدید

خرید یک دامین با پسوند جدید با مرحله پیش ثبت نام شروع می گردد. البته خرید یک دامین با پسوند جدید آسان نبوده و نیاز به طی مراحل متفاوتی است. به عنوان مثال، خرید یک دامین با پسوند “.asia” دارای 4 فاز مختلف بوده که اواویت اول با دولت بوده (Sunrise 1)، سپس اولویت با شخصیت های حقوقی (Sunrise 2) می باشد که می توانند اسامی رزرو شده خود را ثبت نمایند. پس از آن مرحله سکوت می باشد که در این مرحله اقدامی صورت نمی پذیرد. پس از آن مرحله  Landrush  بوده که در آن به گروه های مختلف شانس ثبت دامین عبارت مورد نظر داده می شود. پس از آن مرحله مزایده برای گروه هایی است که در فاز Sunrise یا Landrush  برای استفاده از دامین ثبت نام کرده اند. پس از آن فاز نهایی است که به آن اصطلاحاً Go Live گفته می شود که در این مرحله دامین های موجود  برای خرید، بر اساس اولویت درخواست در اختیار عموم ،  قرار می گیرد.

چگونه یک دامین به تنهایی ترافیک ایجاد می کند؟

دامین ها می توانند میزان ترافیک بالایی را از طریق type-in-traffic کسب کنند که به مفهوم جستجوی مستقیم نام مربوط توسط کاربر در browser  و ورود به وب سایت ورژن .com آن می باشد.  بسیاری از گوشی های هوشمند در کیبورد خود دارای عبارت .com  بوده و یا بصورت اتوماتیک وارد سایت با دامین .com آن نام می شوند.  به این دلیل .com  ها دارای ارزش بیشتری در میان سایر دامین ها می باشند.

مواردی که پیش از خرید دامین باید مد نظر قرار داد

ابتدا نیاز به بررسی پیشینه دامین وجود دارد. برای مثال، شما می توانید وارد بخش آرشیو اینترنت شده و بررسی کنید که صاحب دامین چگونه از آن استفاده کرده است. همچنین شما می توانید با جستجوی نام دامین در گوگل نیز اطلاعات بیشتری را کسب نمایید. شما می بایست با بررسی های انجام شده تعیین نمایید که آیا دامین مذکور با وب سایت هایی که توسط گوگل و یا سایر موتورهای جستجوگر جریمه شده، ارتباط دارد یا نه.

جریمه های گوگل  

جریمه های گوگل، جریمه هایی است که توسط گوگل به هنگام ارزیابی رتبه بندی جستجوی وب سایت ها، اعمال می گردد.

 این تخلفات معمولا از طریق  تخطی تکنیک های SEO  از خطوط راهنمای وبمستر ها ناشی می گردد. این تکنیک ها حقه هایی را در الگوریتم های گوگل بکار می برد که رتبه وب سایت را به هنگام جستجوی کلمات کلیدی، بالا می برد.

گران قیمت ترین دامینی که سال های اخیر فروخته شده است دامین Insurance.com می باشد که در سال 2010  به قیمت 35.6 میلیون دلار

همچنین دامین VacationRentals.com در سال 2007  به قیمت 35 میلیون دلار  و دامین PrivateJet.com در سال 2012  به قیمت 30 میلیون دلار خریداری شده است.

چگونگی ارزیابی یک دامین  

چندین تئوری برای ارزیابی و تعیین ارزش یک دامین وجود دارد اما یک روش متداول هست که با احتساب CPC (هزینه به ازای هر کلیک) و تعداد جستجوهای نام مذکور در موتورهای جستجوگر در ماه، محاسبه می گردد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=3365

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi