2

خواص مصرف لبو بر پیشگیری از سرطان

  • کد خبر : 177723
  • 12 آبان 1403 - 22:35
خواص مصرف لبو بر پیشگیری از سرطان
دانستنی آنلاین: لبو دارای خاصیت فراوانی است و یک منبع غنی از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B۶، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم می باشد که پپتین موجود در لبو برای درمان افسردگی مفید بوده و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام می کند.

دانستنی آنلاین: لبو دارای خاصیت فراوانی است و یک منبع غنی از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B۶، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم می باشد که پپتین موجود در لبو برای درمان افسردگی مفید بوده و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام می کند.

به گزارش دانستنی آنلاین، لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است که از قدیم تاکنون در فصول سرد سال میان ایرانیان طرفداران زیادی داشته و علاوه بر اینکه خوراکی دلپذیری است به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی نیز استفاده می شود.لبو یک منبع غنی از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B۶، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم می باشد. پپتین موجود در لبو برای درمان افسردگی مفید بوده و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام می کند. با ما همراه باشید تا در مورد این خوراکی دلپذیر بیشتر آشنا شوید.

خواص لبو3

همه اجزای لبو مفید است؛ از ریشه، ساقه و برگ گرفته تا پوست و گوشتش! مفیدترین و بهترین بخش آن، برگش، بعد ساقه‌ هایش و بعد از آن ریشه است که پخته آن همان لبوی خودمان است.

وقتی چغندر پخته می‌ شود، کالری موجود در آن به دلیل آزاد شدن کربوهیدرات‌ ها و پروتئین‌ ها بیشتر شده و راحت‌ تر در دسترس سیستم گوارشی قرار می‌ گیرد. این سبزی منبع بسیار خوبی از مواد معدنی و انواع ویتامین‌ هاست و منبع خوبی برای فولات است و از این رو برای بهبود سلامت روانی و هیجانی مناسب است

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=177723

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.