4

برداشت چای لاهیجان

  • کد خبر : 164319
  • 11 خرداد 1403 - 0:00
برداشت چای لاهیجان
دانستنی آنلاین: چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم ایرانی ها است. لاهیجان در استان گیلان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای محسوب می‌شود که دارای مزارع وسیع است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار عطر آن از هر جای شهر به مشام می‌رسد.

دانستنی آنلاین: چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم ایرانی ها است. لاهیجان در استان گیلان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای محسوب می‌شود که دارای مزارع وسیع است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار عطر آن از هر جای شهر به مشام می‌رسد.

به گزارش دانستنی آنلاین، برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود و لاهیجان به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه داراست. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می کنند و از این میزان حدود ۳۰ هزار تن چای خشک حاصل می‌شود.

۰/۵ (۰ نظر)
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=164319

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.