4

انگور و خواص آن

  • کد خبر : 5048
  • 18 ژوئن 2016 - 11:08
انگور و خواص آن

انگور، سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها می‌باشد. میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود.

#خواص_انگور #دانستنی #بیشتر_بدانیم

انگور، سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها می‌باشد.

میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود. هر یک از این دو جور در رنگهای سرخ و سیاه و زرد و تقریباً سبز دیده می‌شوند. این میوه در مناطقی که حداکثر دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد بهتر رشد می‌کند.

کشور ایران دهمین تولیدکننده انگور دنیاست که حدود ۳٫۳ درصد از کل تولید انگور دنیا را به خود اختصاص داده است

انگور دارای کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید و ویتامین‌های و B و C وA و D را نیز دارد.

تأمین کننده‌ غذای عضلات و روشن کننده مغز و تقویت حافظه است.

خوردن انگور از کم خونی جلوگیری می‌کند، مخصوصاً برای کودکان در فواصل غذا میل شود.

انگور میوه خوبی برای خانم های حامله است و از خطر سقط جنین جلوگیری می‌کند.

خانم های شیرده اگر انگور بخورند شیر آن ها زیاد ، مقوی و مغذی برای کودک خواهد بود.

کسانی که مرض قند دارند از خوردن انگور نگران نباشند زیرا انگور به خاطر اسیدهایی که دارد قند خون را بالا نمی‌برد.

کسانی که ریه‌های آزرده دارند انگور غذای خوبی است.

قابل توجه گیاه‌خواران و دیگران در ماه های مرداد، شهریور و مهر بیشتر از هر زمان دیگری انگور بخورید.

انگور اشتهاآور است.

انگور رماتیسم را درمان می‌کند، اگر چاق هستید صبح تا ظهر انگور بخورید و غذای دیگری نخورید.

انگور فشار خون را برطرف می‌کند. (10 صبح و 5 عصر میل شود.)

هیچ وقت انگور را به عنوان دسر نخورید.

انگور را با گوشت، چربی، شیر، دانه‌های روغنی، سبزی های خوردنی و گوجه‌فرنگی نخورید.

اگر انگور با گوشت و ماهی خورده شود برای کبد بسیار مضر است و خون مسموم می‌شود و امکان اسهال های شدید وجود دارد.

مهم ترین مسئله برای انگور، دانستن این است که چه زمان و با چه چیزی خورده شود.

انگور با نان برشته، برنج، پرتقال، سیب زمینی تنوری و خربزه سازگار است.

هضم آب انگور بسیار آسان است و دارای کالری زیادی است.

کسانی که می‌خواهند چاق شوند انگور را همراه با غذای سازگار بخورند.

کسانی که زردی دارند 25 گرم از برگ انگور را در یک لیتر آب جوشانده روزی 3 لیوان بخورند.

اگر هر صبح ناشتا یک قاشق از اشک مو بنوشید سنگ کلیه و مثانه برطرف خواهد شد. (روش به دست آوردن اشک مو: هنگامی که ما سرشاخه‌های مو را می‎زنیم آبی از سرشاخه بیرون می‌آید که به آن اشک مو می‌گویند.)

کسانی که می‌خواهند لاغر شوند قبل از غذا 2 قاشق از آب غوره انگور میل کنند. (در خوردن آبغوره افراط نشود.)

خاکستر شاخه‌های انگور به صورت ضماد جهت درمان ورم بیضه و بواسیر مفید است.

انگور چون تشعشعات خورشید را جذب نموده، بهتر است خالص خورده شود.

انگور دافع سودا ، نرم کننده سینه و برطرف کننده ترشی خون است.

انگور را در روغن زیتون بجوشانید و صاف کنید ماسک خوبی برای چین و چروک صورت است.

از خوردن انگور سبز و نارس خودداری کنید چون برای معده مضر است و دیر هضم می‎باشد.

برای درمان یرقان هسته انگور را بکوبید با عسل مخلوط کرده میل نمایید.

ضماد دم کرده برگ انگور ورم چشم را برطرف می‌کند.

برای درمان نقرس ، رماتیسم ، سنگ کلیه و مثانه روزی 3 لیوان آب آنگور در فواصل غذا میل شود.

برای شادابی پوست صورت ، صورت را به آب انگور آغشته نمایید و بعد از 15 دقیقه با محلول نیم گرم و جوش شیرین که با کمی آب مخلوط شده است، بشویید.

انگور دو برابر گوشت در بدن انرژی تولید می‌کند در حالی که سمیّت گوشت را ندارد.

هیچ گاه بعد از خوردن انگور آب سرد ننوشید.

کسانی که سیاتیک دارند همراه غذای خود کمی آب غوره بخورند.

طبع غوره سرد و خشک است.

غوره حرارت خون را فرو می‎نشاند صفرا را از بین می‌برد و قطع کننده بلغم است.

آب غوره بلوغ دختران را جلو می‌اندازد.

مویز همراه نخود برشته یک غذای خوب برای آقایان است. باعث ازدیاد شهوت می‌شود.

خوردن کشمش خلط‌آور است.

افراط در خوردن کشمش و مویز خون را کثیف می‌کند.

انگور برای سل ریه مفید است. (10 صبح و 5 بعدازظهر میل شود.)

برای سیاه سرفه انگور مفید است. (در فواصل غذا میل شود.)

کسانی که پس از عمل جراحی احتیاج به تقویت دارند بهتر است روزی یک یا دو لیوان آب انگور میل نمایند. (10 صبح و 5 عصر میل نمایید.)

به خاطر داشته باشید مداومت در خوردن آب انگور ایجاد سنگ کلیه می‌کند.

شیره انگور بدین طریق به دست می‌آید که آب انگور را می‌جوشانیم تا به یک چهارم برسد.

کسانی که لاغرند اگر روزانه بین 50 تا 60 گرم شیره انگور با شربت بخورند چاق می‌شوند.

برای ضعف عمومی شیره انگور با شیر گاو و چند دانه بادام مقوی خوبی است.

برای درمان یرقان شیره انگور و سرکه را مخلوط کرده به صورت شربت بخورند.

شیره انگور و کمی زعفران به صورت شربت ضعف اعصاب و غم و اندوه را از بین می‌برد.

شیره انگور با سداب (سداب را با احتیاط بخورید چون سمی است) جهت درمان صرع مفید است.

برای درمان کک شیره انگور را روی لکه‌ها بمالید.

شیره انگور را با کمی ختمی پخته روی دمل بگذارید باز می‌گردد.

روغن انگور و طرز تهیه آن: به طور مساوی از آب انگور و روغن زیتون را بجوشانید تا آب آن تبخیر شود آن گاه روغن انگور بدست می‌آید.

موارد مصرف :‌ 1. روغن انگور نرم کننده پوست است. 2. روغن انگور کوفتگی و خستگی عضلات را برطرف می‌کند البته همراه با ماساژ.

انگور یک غذای خوب برای کسانی که می‌خواهند دچار سرطان نشوند، می‎باشد.

اگر چنانچه انگور در معده ایجاد گاز و نفخ کرد کمی زیره، رازیانه و یا بادیان خورده شود.

ترکیب سرکه با عسل جهت خون مردگی پوست خوب است به صورت مالش.

بخور سرکه گلودرد را از بین می‌برد.

بخور سرکه درد گوش را تسکین می‌دهد و باعث قوّت شنوایی می‌شود.

خوردن کم سرکه باعث قطع خونریزی‌های داخلی می‌شود.

خوردن سرکه همراه غذا به هضم غذا کمک کرده و اشتها را باز می‌کند.

مداومت در خوردن سرکه صبح ناشتا باعث از بین رفتن کرم معده می‌شود.

مالیدن آن به پوست از گسترش زخم های عفونی و خارش بدن جلوگیری می‌کند.

در محل گزیدن جانوران سمی اگر سرکه بریزیم از خون ریزی جلوگیری می‌کند.

سرکه برای اشخاص پیر و سالخورده مفید است. برای سودایی مزاج ها مفید نیست.

کسانی که بیماری ریه دارند و سرفه‌های خشک می‌کنند سرکه نخورند.

سرکه کم کننده نیروی جنسی است و برای سرد مزاجان مضر است.

اعصاب را پریشان می‌کند. کسانی که دوست دارند چله نشینی کنند نباید سرکه بخورند.

مداومت در خوردن سرکه دید چشم را کم ورنگ را زرد و بدن را لاغر می‌کند.

برای کسانی که حساسیت دارند بالای غذای چرب یا شیرین سرکه خوردنش مانعی ندارد.

جوشانده آب انگور که به نصف برسد به آن دوشاب می‌گویند.

الف) دوشاب برای اشخاص سرد مزاج مفید و مقوی می‌باشد.

ب) طبع آن گرم و تر است.

پ) خون ساز و چاق کننده می‌باشد.

ت) باز کننده مجاری عروق و گرفتگی ها است.

ث) اگر با سداب خورده شود برای صرع نافع است.

ج) اگر با افتیون خورده شود برای وحشت و اضطراب مفید است.

چ) اگر با انجیر و شنبلیله خورده شود برای سرفه‌های مزمن و درد سینه نیکو می‌باشد.

ح) اگر با کمی زعفران خورده شود برطرف کننده هم و غم و خشم شدید است.

خ) اگر با شیر تازه و کمی بادام خورده شود برای رفع خفقان و ضعف احشای داخل شکم بسیار نافع است.

د) اگر با کمی سرکه خورده شود برای یرقان و ضعف طحال مفید است.

ذ) اگر با جوشانده جو مخلوط شود برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه خوب است.

 (طرز تهیه جوشانده جو بدین طریق است: 20 گرم جو را در یک لیتر آب با حرارت خیلی ملایم به مدت 7 ساعت بجوشانید).

ر) افراط در خوردن دوشاب باعث سوزاندن خون ، بالا بردن حرارت بدن و سردرد می‌شود به خصوص در گرم مزاجان برای رفع این حالت بهتر است که از تخم ریحان و تخم خشخاش استفاده شود.

مویز : به انگوری گویند که روی درخت نیم خشک یا خشک باشد بهترین نوع آن پر گوشت و کم دانه است.

مویز دارای طبع گرم و خشک است.

خوردن مویز با نخود باعث تقویت نیروی جنسی می‌شود.

معتقدند که مویز اعتدال دهنده اخلاط قوی و ملین طبع است.

برای سرفه‌های بلغمی مفید است.

مویز به اضافه انیسون را بپزید و با روغن بادام بخورید از سرفه‌های سرد بلغمی جلوگیری کرده و مفید است.

آبغوره برای دردهای رماتیسمی مفید است.

کسانی که تصلب شرائین دارند، خوردن انگور را فراموش نکنند چون ضد‌ّ آن است.

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=5048

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi