2

روش تهیه‌ی کوکوی لوبیا سبز

  • کد خبر : 7781
  • 30 آگوست 2016 - 14:41
روش تهیه‌ی کوکوی لوبیا سبز

در این بخش از نوشته ها سعی ما براین است که طرز تهیه و پخت انواع غذاهای محلی ایران را برایتان ارائه کنیم. لذا یکی از غذاهای محلی را به نام کوکوی لوبیا سبز انتخاب کرده ایم که ظاهراً این کوکو از غذاهای مجلسی تبریزی‌ها است. برای تهیه‌ی این غذای محلی و سنتی با ما همراه باشید…

#کوکوی_لوبیاسبز #دانستنی #بیشتر_بدانیم

در این بخش از نوشته ها سعی ما براین است که طرز تهیه و پخت انواع غذاهای محلی ایران را برایتان ارائه کنیم. لذا یکی از غذاهای محلی را به نام کوکوی لوبیا سبز انتخاب کرده ایم که ظاهراً این کوکو از غذاهای مجلسی تبریزی‌ها است. برای تهیه‌ی این غذای محلی و سنتی با ما همراه باشید…

مواد لازم کوکوی لوبیا سبز:

لوبیا سبز                               نیم کیلو

هویج متوسط                       2 عدد

پیاز کوچک قرمز                    2 عدد یا یک عدد متوسط

گوشت چرخ کرده                  100 گرم

سیب زمینی متوسط            3 عدد

زرشک                                  نصف پیمانه

تخم مرغ                              5 عدد

نمک، فلفل قرمز و سیاه       به مقدار لازم

روغن                                 به میزان لازم

 طرز پخت کوکوی لوبیا سبز:

* لوبیاها را خیلی ریز حلقه حلقه کنید یا از رنده غذاساز استفاده کنید.

* هویج‌ها را نگینی خرد کنید یا با خرد کن، ریز خرد کنید.

* لوبیاها و هویج را یا با هم یا جدا، بخار پز کنید. می‌توانید آب پز هم بکنید.( ولی لوبیا خیلی به خودش آب می‌گیرد.)

* 2 تا از سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید، یکی دیگر را خلالی و هر کدام را جدا سرخ کنید و جدا از هم روی حوله کاغذی بگذارید.

* یکی از پیازها یا نصف پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و یکی دیگر را خلالی.

* خلالی‌ها را سرخ کنید و روی حوله بگذارید. نگینی‌ها را هم بگذارید درون تابه و کمی سرخ کنید.

* بعد حرارت را کم کنید، گوشت و یکی دو قاشق آب هم اضافه کنید تا گوشت دون دون شود.

* نمک و فلفل قرمز هم اضافه کنید، بعد خوب تفت دهید تا قهوه‌ای شوند.

* زرشک را بشویید و کنار بگذارید.

* لوبیا و هویج را بریزید درون الک و بگذارید تا خنک شوند.

* 5 عدد تخم مرغ را درون کاسه استیل بشکنید، یک قاشق چای‌خوری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید و با چنگال خیلی خوب هم بزنید. اگر تخم مرغ‌ها کوچک بود می‌توانید یکی دیگر هم اضافه کنید. ولی کمتر از 5 عدد نباشد.

* لوبیاها را خوب فشار دهید تا هر چه آب دارد خارج شود. سپس آن ها را به همراه هویج درون کاسه‌ی تخم مرغ‌ها بریزید.( اگر این مواد آبدار باشند باعث می‌شود کوکو آب بیندازد و از هم بپاشد.)

* بعد سیب زمینی نگینی و گوشت (که کاملاً بی روغن باشند) و نصف زرشک را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید.

* اگر می‌خواهید درون فر بپزید می‌توانید مواد را درون قالب مربع 23 أ— 23 بریزید. اگر از تابه استفاده می‌کنید یک تابه با شعاع 26 سانتی‌متر کافی است.

 پخت در فر:

فر را با دمای 210 درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کنید. مواد را درون آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بعد زرشک، پیاز داغ خلالی و سیب‌زمینی خلالی را روی آن بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو قرار نگیرد. بعد روی قالب را فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید. آن را ردیف وسط فر قرار داده و 30 دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را بگذارید روی 190 و قالب را بگذارید کف فر و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و ببندد.

 پخت در تابه:

مواد را داخل تابه‌ی چرب تفلون بریزید. همان کارهایی را که بالا گفته شد، انجام دهید. بعد دم‌کنی را روی آن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا بدون شعله پخش‌کن کامل بپزد.

منبع: تبیان

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=7781

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi